checkKies uit 350+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Amsterdam
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Mol/Rat Spel in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events’ Wie is de Rat klinkt als Wie is de Mol. Dat klopt. Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat!

De mol is een diertje dat zich onder de grond ophoudt, op een plek waar hij ongestoord zijn ondermijnende projecten kan uitvoeren.

Aaibaar? Tuurlijk! Zo’n klein zachtglanzend zwart diertje is schattig…!

Totdat u in het donker in een gang van zo’n beest stapt en u uw been breekt…of erger! En u had al die tijd niet eens in de gaten dat er een mol in uw tuin zat!

Bovenstaande is de achterliggende gedachte van het befaamde tv-spel Wie is de mol! Een aantal bekende Nederlanders voert spectaculaire opdrachten uit, ergens op deze wereld.

Daarbij worden ze echter gehinderd door een mol! Zijn of haar opdracht is het spel en de deelnemers op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren…uiteraard zonder dat een van de spelers daar erg in heeft!

Dit spelprogramma in Amsterdam gaat tot het uiterste. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dien je alert en op je hoede te zijn! Een van je medespelers is de Rat!

Inclusief:
 • check
  1 consumptie
 • check
  Consumptie voor onderweg
 • check
  OV-urenkaart
 • check
  Enthousiaste begeleiding
 • check
  Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
 • check
  Prijs voor het beste team en rat
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING op wie is de mol spel:

van € 29,50 p.p.: NU € 23,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor het spel wie is de mol? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!