Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ver-wijn-erij! – Avondwandeling – Pasta e Basta

Details over dit uitje
Ver-wijn-erij Avondwandeling Pasta-e-Basta Mokum Events Amsterdam

Mokum Events’ Ver-wijn-erij uitje in Amsterdam begint met een uitgebreide wijnproeverij.

Daarna neemt de gids u mee voor een sfeervolle avondwandeling.

18.00 – 20.00 Ver-wijn-erij!

Rond zessen beginnen we met de uitgebreide wijnproeverij van Mokum Events. U proeft vier verschillende soorten wijn, waarbij tevens de bijzondere techniek van het proeven zal worden bijgeleerd.

Onze vinoloog vertelt u uitvoerig over waar de druiven vandaan komen, hoe het procédé van die specifieke wijn verloopt en wat u qua smaak allemaal kunt ontdekken.

De proeverij zal op duidelijke en eenvoudige wijze worden gepresenteerd, waardoor iedereen aan het evenement plezier zal beleven.

20.00 – 21.00 Avondwandeling met gids

Na de proeverij neemt onze gids u mee naar de mooiste plekjes van Mokum voor een sfeervolle wandeling.

21.15 – 23.30 Pasta e Basta diner

Aan het einde van de wandeling brengt uw gids u bij de ingang van het geweldige Italiaanse restaurant Pasta e Basta. Dit restaurant is niet alleen bijzonder om zijn echte traditionele Italiaanse keuken, waarin enkel met dagverse producten wordt gewerkt, maar misschien nog wel meer om de zingende bediening..!

Ja, en dan niet jolige badkamerzingers, maar echte, degelijk getrainde tenoren en sopranen! Warme Italiaanse muziek bij gerechten van topkwaliteit!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 4 verschillende wijnen
  • Crackers en water
  • Gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Entertainment
  • Heerlijk diner Pasta e Basta
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan