Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Action Painting in Amsterdam

Details over dit uitje

In Mokum Events' workshop action painting in Amsterdam weet onze begeleiding van 'actionpainting' een creatieve en kleurige apotheose te maken.

Deze workshop Action Painting in Mokum is dan ook geschikt voor elk gezelschap, dat gezellig bezig wilt zijn met zinnenprikkelende creaties en geïnspireerd wilt worden door zijn oeverloze energie!

Uw professionele begeleider begint met een kleine illustratie van zijn eigen werk en vertelt wat over zijn vak. Daarna achterhaalt hij natuurlijk de reden, waarom u deze workshop hebt gekozen en bedenkt u samen met hem een geschikt thema waarbij u uw 'actionpaintingskills' gaat scherpslijpen.

Misschien een leuke tip voor bij een vrijgezellenfeest, we verven onze gedachten over de toekomst van de twee geliefden!

Tijdens de workshop wordt u geheel bijgeschoold in de laatste technieken en leert hij u hoe je van kleuren, lijnen en verf een topstuk maakt die aan de muren van het stedelijk niet misstaat!

Na afloop neemt u uw schilderij gewoon onder de arm mee naar huis !

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Locatie Amsterdam
  • Doeken, verf en gereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan