Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Action Painting in Amsterdam

Details over dit uitje

In Mokum Events' workshop Action Painting in Amsterdam weet kunstenares Alina van 'actionpainting' een creatieve en kleurige apotheose te maken.

Als geen ander kent Alina de verschillende technieken om haar kunst een verrassende dynamiek te geven.

Deze workshop Action Painting in Mokum is dan ook geschikt voor elk gezelschap, dat gezellig bezig wilt zijn met zinnenprikkelende creaties en geïnspireerd wilt worden door haar oeverloze energie!

Uw professionele begeleidster begint met een kleine illustratie van haar eigen werk en vertelt wat over haar vak. Daarna achterhaalt zij natuurlijk de reden, waarom u deze workshop hebt gekozen en bedenkt u samen met haar een geschikt thema waarbij u uw 'actionpaintingskills' gaat scherpslijpen.

Misschien een leuke tip voor bij een vrijgezellenfeest, we verven onze gedachten over de toekomst van de twee geliefden! Alina is van alle markten thuis als het gaat om het bedenken van originele visualisaties waarmee u thuis kunt komen!

Tijdens de workshop wordt u geheel bijgeschoold in de laatste technieken en leert zij u hoe je van kleuren, lijnen en verf een topstuk maakt die aan de muren van het stedelijk niet misstaat!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door kunstenares Alina
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Doeken, verf en gereedschap
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan