Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Dildo’s maken in Amsterdam

Details over dit uitje
Workshop Dildo’s Maken Mokum Events Amsterdam

Op zoek naar een zeer origineel en zinnenprikkelend uitje in Amsterdam? Met de workshop Dildo's maken van Mokum Events leer je 'piemelkleien'.

Je leert hoe je de mooiste exemplaren van het mannelijk geslachtsdeel binnen enkele minuten vorm geeft.

Noem het een cursus 'genotsstaafgieten', 'fluitvisagie' of 'penisportretteren', deze professionele workshop staat bol van de creativiteit en blozende glimlachen en wordt gegeven door een vriendelijke jongeman!

Een dildo maken voor je vriendin of zo goed mogelijk een dildo maken die wel erg lijkt op het lid van je......het kan allemaal! Tijdens dit gezellige groepsarrangement leren jullie met gips een prachtig exemplaar te ontwerpen.

Het resultaat; een schitterende dildo die in elke kleur van de regenboog te maken is. Door twee kleuren te mengen krijg je een heel bijzonder resultaat.

Uiteraard wordt deze workshop gegeven op een gezellige locatie in het centrum van de stad. Een heerlijk kopje koffie staat op jullie te wachten. Dit arrangement is geschikt voor elk vrijgezellenfeest, verjaardagspartijtje of gezelschap dat er een feest van wilt maken.

Geen saaie asbakken, aquarellen of abstracte beeldhouwwerken, maar pontificale penissen die tot in lengte van jaren prima op het nachtkastje kunnen staan.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Silicone gieten
  • Op elk gewenst tijdstip en dag te boeken!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan