Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Flashmob in Amsterdam

Details over dit uitje
Flashmob

Wil jij een onvergetelijke bruiloft óf bedrijfsuitjes en werkelijk iedereen versteld zien staan? Dan is de Workshop Flasmob in Amsterdam van Mokum Events iets voor jou!

In een stoere dansstudio krijg je een op maat gemaakte Flashmob aangeleerd onder begeleiding van een professionele danser met als eindresultaat de ultieme verassing voor jouw omgeving. Zoek het ideale muzieknummer uit, geef je wensen aan ons door en onze professionals gaat voor u aan de slag! Dat klinkt niet mis, toch?

In een dansstudio in hartje Amsterdam krijgen jullie eerst een warming-up. Vervolgens krijgen jullie de routine rustig aangeleerd en maak je geen zorgen, hij zorgt ervoor dat jullie als ware professionals op deze Flashmob zullen knallen! De gehele Flashmob wordt op camera opgenomen, zodat jullie de nodige voorbereidingen nog kunnen treffen in aanloop naar de grote verassing.

Inclusief:
  • Locatiehuur
  • Professionele danser en choreograaf
  • Op maat gemaakte muziek mix
  • Opname Flashmob dansroutine
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor een workshop? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan