Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Kunstzinnig Keramiek in Amsterdam

Details over dit uitje
Workshop Kunstzinnig Keramiek Mokum Events Amsterdam

Creatief en houdt u van keramiek? In Amsterdam heeft Mokum Events een workshop Kunstzinnig Keramiek waarin u uw liefde voor ambachtelijk werk kwijt kunt.

Het maken en decoreren van een keramische schaal staat tijdens deze kunstzinnige workshop centraal.

Onder leiding van een echte professional komt u alles te weten over dit interessante ambacht, de verschillende technieken en de kleurrijke afwerking van keramiek.

U wordt ontvangen in een mooie werkruimte aan één van de mooie grachten van de Jordaan, waarna uw begeleider een korte uiteenzetting geeft over dit eeuwenoude ambacht.

Alle benodigdheden zijn aanwezig om zelf een keramisch kunstwerkje te maken, dat u na het afbakken mee naar huis kunt nemen. Aan de hand van praktische voorbeelden en fotomateriaal gaat u al snel zelf aan de slag.

Na een tijdje ontdekt u de verschillende handigheidjes en maakt u zich de technieken al snel eigen. Het beschilderen van de schaal is een kunst op zich.

Tijdens deze workshop geniet u ook van de heerlijke drankjes en hapjes die wij voor u klaar hebben staan. Gebruik uw fantasie om een uniek ontwerp te maken! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse materialen, glazuur
  • Heerlijke hapjes en drankjes
  • Toplocatie hartje Amsterdam
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan