Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Pimp My Wardrobe in Amsterdam

Details over dit uitje

Tijdens de workshop Pimp My Wardrobe van Mokum Events in Amsterdam leren jullie opnieuw gebruik te maken van al die kleding die jullie nooit meer dragen! Het is een gezellig groepsuitje samen met alle vriendinnen zodat jullie meer halen uit jullie eigen kledingkast. Iedereen heeft wel een paar kledingstukken waar echt wat mee te doen is. Pimp My Wardrobe doen jullie op een gezellige locatie in Amsterdam en iedereen komt hoe dan ook uit de kast!

Van twee jurkjes één maken of een oude bruidsjurk omtoveren in een modern vormgegeven exemplaar, tijdens deze workshop leren jullie een aantal handige trucjes die niet alleen geld besparen, maar vooral veel tips die voor schitterende creaties zorgen. Onze gastvrouw staat klaar met champagne om jullie te verwelkomen. Jullie hoeven geen ervaring te hebben met een naaimachine of als een professionele couturier door het leven te gaan!!

Alle grote mode couturiers zijn ooit zo begonnen, je neemt een kijkje in je eigen kast en begint de leukste creaties te bedenken. High Fashion ontstaat niet alleen in een chique zaak maar kan evengoed gewoon bij jullie thuis beginnen!

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Amsterdam
  • Kleding tips
  • Glaasje champagne, koffie of thee

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer