Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Produceer je eigen Housetrack in Amsterdam

Details over dit uitje
Workshop Produceer Je Eigen Housetrack Mokum Events Amsterdam

Het kan echt: produceer je eigen Housetrack! Met Mokum Events in Amsterdam. De workshop wordt geleid door een ervaren producer en een popmuzikante.

Je krijgt een muur van mengpanelen en een schat aan ervaring tot je beschikking! Meer apparatuur nog dan Armin thuis in z´n kast heeft staan!

Deze activiteit is dan ook bedoeld om je muzikale talent tot volle wasdom te laten komen, of je nu een beginner bent of al enige productie-ervaring bezit!

Op een gezellige locatie in hartje Amsterdam krijg je vijf uur de tijd om vanaf 'scratch' je track te produceren. Onze professionele producer en onze muzikant staan je geheel met raad en daad terzijde, of het nu gaat om de juiste drumbeat onder de track zetten of het componeren van een aantrekkelijk en overgang.

Het doorlopend in elkaar laten vloeien van verschillende beats is nog een hele klus. Vele professionals zijn je al voor gegaan en kunnen er inmiddels heel goed hun 'boterhammetje' mee verdienen. Nou jij nog!

Zet de eerste stappen op weg naar een topcarrière met de unieke Housetrack workshop van Mokum Events.

Inclusief:
  • Prosecco / shotje
  • Popmuzikante (speelt ook viool)
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Studiohapjes
  • Producer
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan