Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Songwriting in Amsterdam

Details over dit uitje
Workshop Songwriting Mokum Events Amsterdam

Schrijf je eigen levenslied tijdens de workshop Songwriting van Mokum Events in Amsterdam, met een professional uit de entertainment industrie.

We beginnen met uitleg over de verschillende manieren van schrijven, schrijf je als de muziek al is gemaakt of begin je vooraf te pennen?

Hoe doen de beste singer-songwriters het eigenlijk zelf, en wat maakt een schrijfstijl geschikt voor een specifieke muziekstijl?

Alle facetten van het schrijven komt aan bod, uitstekend geschikt voor een leuke dag met vrienden en vriendinnen, die zelf ook aan de slag willen met muziek.

Als de door jullie gemaakte tekst klaar is, wordt er met gitaar en accordeon een mooie melodie bij gemaakt. Optioneel kan je een videocompilatie laten maken van de workshop zodat je deze heugelijke dag op DVD thuis nog eens kan kijken. Of we kunnen het resultaat opnemen op CD! Heel veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan