Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Trendy Taarten Maken in Amsterdam

Details over dit uitje

Wilt u vooral een smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren op een gezellige locatie in Amsterdam? Tijdens de workshop Trendy Taart Creatie van Mokum Events komen alle stappen wat betreft voorbereiding, vulling en decoreren van een taart aan bod. U leert het vullen van de taart met verse ingrediënten, het bekleden van de taart met fondant en nog veel meer handige tips om van uw keuken een echte professionele bakkerij te maken.

U gaat per groep of individueel uw eigen taart tierelantijnen, figureren, decoreren en versieren. Uiteraard krijgt u hierbij enthousiaste begeleiding van een echte taartenbakster of bakker die van wanten weet. Het wordt een taart van 20cm doorsnede en deze mag na afloop gerust in één keer worden opgepeuzeld. Beter is natuurlijk om uw taart mee naar huis te nemen en 'm nog even in de koelkast te verbergen.

Deze workshop is ideaal voor het hele gezin of om even met de vriendinnen weer heel wat anders te beleven, gezellig in hartje Amsterdam. Er komen altijd weer verrassende creaties uit de oven en na afloop krijgt u uw eigen gemaakte taart in een fraaie doos mee naar huis. Wij wensen u nog een smakelijke voortzetting.

Inclusief:
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uiteraard ook te boeken voor een smakelijk bedrijfsuitje!
  • Verse ingrediënten, schorten en genoeg keukengerei voor iedereen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan