Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Trendy Tasje Decoreren in Amsterdam

Details over dit uitje

Je kan dan wel chique kleding hebben, maar een tasje, gemaakt in de Workshop Trendy Tasje Decoreren van Mokum Events in Amsterdam, maakt veel meer indruk.

Tijdens deze workshop ga je met al je vriendinnen aan de slag met verschillende stofjes, knopen, lintjes en andere prachtige ornamenten om je eigen tas geheel op maat te versieren.

Een creatief uitje van de bovenste plank, zeg maar gerust een tasjeswalhalla voor dames die er goed bij willen lopen! Perfect voor een groepsuitje of verjaardagspartijtje om daarna nog even lekker te gaan winkelen, te lunchen of een leuke rondvaart te maken door de grachten.

Uiteraard wordt deze leuke workshop gegeven door een tasjeskoningin die elke tasjeswinkel heeft platgelopen en toen dacht: dat kan ik zelf beter! Met knopen, vilt en andere materialen is best iets leuks te maken, en een stuk goedkoper ook.

Op een maagdelijke tas mag je al je creatieve ideeën los laten, het uiteindelijke resultaat kan je gelijk vergelijken met al je tasjesvriendinnen. En het mooie is, je mag de tas mee naar huis nemen en er daar ook mee pronken: helemaal zelf gemaakt!

Meer leuke workshops van Mokum Events ontdekken? Wat dacht je van een Workshop paaldansen of Mannelijk naakt boetseren? Iets te avontuurlijk misschien? Dan is die Workshop Tasje decoreren zo gek nog niet! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materialen en 'schone' tas inbegrepen
  • Resultaat mag je mee naar huis nemen
  • Te boeken op de door jouw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan