Mokum Events
9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 410 reviews
020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Trendy Tasje Decoreren in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Trendy Tasje Decoreren in Amsterdam

Je kan dan wel chique kleding hebben, maar een tasje, gemaakt in de Workshop Trendy Tasje Decoreren van Mokum Events in Amsterdam, maakt veel meer indruk.

Tijdens deze workshop ga je met al je vriendinnen aan de slag met verschillende stofjes, knopen, lintjes en andere prachtige ornamenten om je eigen tas geheel op maat te versieren.

Een creatief uitje van de bovenste plank, zeg maar gerust een tasjeswalhalla voor dames die er goed bij willen lopen! Perfect voor een groepsuitje of verjaardagspartijtje om daarna nog even lekker te gaan winkelen, te lunchen of een leuke rondvaart te maken door de grachten.

Uiteraard wordt deze leuke workshop gegeven door een tasjeskoningin die elke tasjeswinkel heeft platgelopen en toen dacht: dat kan ik zelf beter! Met knopen, vilt en andere materialen is best iets leuks te maken, en een stuk goedkoper ook.

Op een maagdelijke tas mag je al je creatieve ideeën los laten, het uiteindelijke resultaat kan je gelijk vergelijken met al je tasjesvriendinnen. En het mooie is, je mag de tas mee naar huis nemen en er daar ook mee pronken: helemaal zelf gemaakt!

Meer leuke workshops van Mokum Events ontdekken? Wat dacht je van een Workshop paaldansen of Mannelijk naakt boetseren? Iets te avontuurlijk misschien? Dan is die Workshop Tasje decoreren zo gek nog niet! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materialen en 'schone' tas inbegrepen
  • Resultaat mag je mee naar huis nemen
  • Te boeken op de door jouw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan