Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Zingend Schip entertainment rondvaart in Amsterdam

Details over dit uitje

Welkom op Mokum Events' Zingend Schip voor een bijzondere rondvaart door Amsterdam, met 'Sjef en zijn wijf', een merkwaardig, maar zeer muzikaal duo.

Zij houden u de avond bezig met de meest fantastische Hollandse muziek.

Eigenlijk zeggen we dat niet goed; u houdt u zelf bezig, want het is natuurlijk de bedoeling dat u met zijn allen meezingt!

Sjef en zijn wijf zetten de toon en begeleiden u op hun eigen eigenwijze wijze, maar ù zingt!! Of u dat nu doet als een nachtegaal of zingt als een baksteen; aan boord van het Meezingschip doet u het met zijn allen; het schip is immers onzingbaar!

Nadat u het zingend schip hebt verlaten, zult u nog uren en misschien wel dagen in uw hoofd blijven meedeinen op de klanken van Hij was maar een clown, Daar in dat kleine café aan de haven, Aan de voet van de mooie Wester, Huilen is voor jou te laat, Zij gelooft in mij, De glimlach van een kind, Oerend Hard, Ketelbinkie, De Zuiderzeeballade en Oh Johnny... en vele andere prachtige Hollandse klassiekers!

Inclusief:
  • Entertainment
  • Boothuur
  • Bediening
  • Amsterdams borrelgarnituur (kaas, worst en zuur)
  • 5 drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan