Electrische Auto Rally in Amsterdam
Mokum Events organiseert in Amsterdam een speciale elektrische auto rally met de modernste elektrische auto's. Groen spektakel, rijden als de bliksem!
Vanaf 8 personen
5.0 uur
Favoriet
Amsterdamse Feestavond
Op zoek naar een feestelijk avondje met familie, vrienden, of een evenement voor uw klanten? Beleef dan de Amsterdamse Feestavond van Mokum Events.
Vanaf 50 personen
4.0 uur
Favoriet
Broodjeslunch met Steptocht en Proeverij in Amsterdam
Mokum Events ontvangt u voor de Broodjeslunch met Steptocht en Proeverij eerst in Amsterdam in een geselecteerd etablissement, om van de lunch te genieten.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Macaber Mokum Mysterie-spel in Amsterdam
Mokum Events neemt u in 'Macaber Mokum' mee naar donker Amsterdam, om u het gruwelijke mysterie en best verborgen geheim van de stad te laten meemaken.
Vanaf 8 personen
3.0 uur
Favoriet
Muzikale Tour met Pannenkoekenlunch en Canal Bike Run in Amsterdam
Beleef Mokum Events' Muzikale Tour met Pannenkoeklunch en Canal Bike Run. Wandel eerst in Amsterdam door de Jordaan, langs de Wester, door smalle straatjes.
Vanaf 20 personen
5.0 uur
Favoriet
The Ratrace 88 spel in Amsterdam
De Ratrace 88 is een combinatie van Crazy 88 en Mokum Events' ‘Wie is de Rat’ spel in Amsterdam. Gek, grappig en knap spannend, met hilarische opdrachten.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Amsterdam Express opdrachtenspel
Amsterdam Express? Uiteraard, dat doe je niet per ongeluk! Een spel op basis van Peking Express, waarin koppels liftend onderweg opdrachten uitvoeren.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Grachtenvaart met Lunch en Fietstocht in Amsterdam
Mokum Events heeft veel ervaring in het organiseren van een gezellige Grachtenvaart met Lunch en Fietstocht rond de grachten van Amsterdam.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Fietspuzzeltocht met Lunch en Borrelsloep in Amsterdam
Mokum Events start in het Fietspuzzeltocht met Lunch en Borrelsloep arrangement uw dagje uit met een spannende speurtocht door het centrum van Amsterdam.
Vanaf 15 personen
6.0 uur
Favoriet
Amsterdam Dungeon – Diner – Macaber Mokum in Amsterdam
Mokum Events neemt u eerst mee naar de attractie Amsterdam Dungeon, die het daglicht moeilijk verdraagt, verborgen onder het plaveisel van het Rokin.
Vanaf 10 personen
7.0 uur
Favoriet
Daggie multi-archi-culti-arti in Amsterdam
Doe een Daggie multi-archi-culti-arti: een rondleiding en architectuurvaart waarin Mokum Events u Amsterdamse cultuur, architectuur en kunst laat zien.
Vanaf 12 personen
6.5 uur
Favoriet
Wallentour met Lunch en GPS-tocht in de Jordaan
U wandelt met Mokum Events' gids in de Wallentour met Lunch en GPS-tocht gezellig langs de ramen waarachter prachtige dames wachten op hun klanten.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
Strijd op de Wallen – Diner – After Dinner Cruise in Amsterdam
Dit arrangement begint met de spannende puzzeltocht Strijd op de Wallen in Amsterdam. De geleider van Mokum Events maakt teams van uw groep.
Vanaf 20 personen
6.0 uur
Favoriet
Tapas-stappen tour in Amsterdam
In de Tapas-stappen tour en rondleiding door de oude binnenstad van Amsterdam wordt u door de gids van Mokum Events naar diverse tapas restaurantjes geleid.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondleiding Jordaan en Comedy Dinner Show in Amsterdam
We starten de avond met een Rondleiding Jordaan, de gezelligste buurt van Amsterdam. De gids van Mokum Events neemt u mee door de Mokumse volkswijk.
Vanaf 15 personen
6.5 uur
Favoriet
Barbecueboot in Amsterdam
Wel barbecuen, maar niet opruimen? Mokum Events heeft de oplossing: stap in Amsterdam aan boord van de Barbecueboot, voor een smakelijke rondvaart.
Vanaf 25 personen
1,5 uur
Favoriet
Walking Dinner met gids in Amsterdam
Nadeel van lang tafelen is kramp. Mokum Events denkt met u mee en heeft de oplossing: 'Happen en Stappen' in het Walking Dinner met gids in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speurtocht Old Amsterdam
Nee, dit heeft niets met kaas te maken! Mokum Events laat u in de Speurtocht Old Amsterdam kennis maken met de stad, zoals het honderden jaren geleden was.
Vanaf 8 personen
3.0 uur
Favoriet
Tapasboot: diner en rondvaart in Amsterdam
Terwijl u op de Tapasboot verrukkelijke tapasgerechten door Mokum Events voorgeschoteld krijgt, trekken de grachten en gevels van Amsterdam aan u voorbij.
Vanaf 25 personen
2.0 uur
Favoriet
Ver-wijn-erij! – Avondwandeling – Pasta e Basta
Mokum Events' Ver-wijn-erij uitje in Amsterdam begint met een uitgebreide wijnproeverij. Daarna neemt de gids u mee voor een sfeervolle avondwandeling.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet