Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Kies uit 1 Kinderuitjes in Amsterdam

Kies uit 1 Kinderuitjes in Amsterdam

Binnenkort een kinderfeestje op de planning? Bij Mokum Events zijn we van alle markten thuis. U kunt dan ook zeker bij ons terecht voor de verjaardagsfeestje van uw kinderen. Kinderen hebben veel energie waardoor een interactief de meest geschikte keuze is als Kinderuitje Amsterdam.
Kinderuitjes Amsterdam die u kunt boeken zijn onder andere het kinderfeestje Superhelden Amsterdam of de Kinderpuzzeltocht Dierentuin Amsterdam.

Filter
Budget
Aantal personen
Type uitje
1 uitje gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Kinderuitjes
  • Verwijder alle filters

Superhelden en Superheldinnen Kinderfeestje

Bij het Superhelden en Superheldinnen feestje gaan de kinderen samen met de politie iemand bevrijden die is gekidnapt. In dit spannende spel krijgen alle kinderen een cape en masker waardoor ze de strijd aankunnen met de schurken. Met dit kinderuitje in Amsterdam worden de kinderen onder leiding van een grappige politie agent meegenomen voor een spannend avontuur.

Kinderpuzzeltocht Dierentuin Artis Amsterdam

Artis is natuurlijk al een leuke plek voor kinderen, maar door kids een puzzeltocht mee te geven wordt dit het ultieme kinderuitje in Amsterdam. De puzzeltocht gaat langs alle dieren waarbij ze ook nog wat leren over de dieren die in Amsterdam te vinden zijn. Bij dit kinderuitje Amsterdam komt toegang tot Artis, begeleiding, een drankje, consumptie en een fantastische hoofdprijs! Alle elementen om van uw kinderuitje in Amsterdam een succes te maken.

Kinderuitje Amsterdam op Maat

Heeft u tussen onze uitjes niet het perfecte kinderuitje in Amsterdam voor uw kinderen gevonden? Neem dan contact op met Mokum Events. Door onze jarenlange ervaring met uitjes, en kinderuitjes, weten we zeker dat we ook voor u het leukste kinderuitje kunnen samenstellen. We bundelen uw wensen in een memorabele dag voor de kids en voor u. Naast een losse activiteit kunnen we ook een arrangement opstellen waarin we verschillende activiteiten met elkaar combineren. We regelen alles, waardoor u kunt genieten van de dag.

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer