020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Wat is Mokum Events?

Mokum Events is een zeer ambitieus evenementenbureau dat zich bevindt in hartje Amsterdam. Wij staan garant voor de grootste variëteit aan uitjes binnen deze bijzondere stad. Een evenementen organisatie waar je oud-Hollandse spelletjes en toffe vaaruitjes kunt vinden. Een evenementenbureau Amsterdam die iedereen een toffe ervaring wilt bezorgen. Door ons ruime aanbod zit er voor iedereen een passend uitje tussen.

Wie is Mokum Events?

Mokum Events bestaat uit een getalenteerd team van enthousiaste, uitermate creatieve en ervaren medewerkers. Wij zijn voortdurend op zoek naar de leukste, gezelligste en meest bijzondere evenementen in en rondom onze unieke hoofdstad. Met name aan dit geweldige team èn natuurlijk aan haar inmiddels vele tevreden en vaak terugkerende gasten, dankt Mokum Events haar succes! Hét evenementenbureau in Amsterdam met een breed scala aan uitjes!

Waar staan wij voor?

Bij Mokum Events staan wij voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. Doordat ons getalenteerde team perfect oog voor detail heeft, zorgen wij ervoor dat iedereen kennis kan maken met de charmes van Amsterdam. Een geslaagd evenement voor iedereen! En alles zoveel mogelijk naar jouw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk.

Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Neem contact met ons op!

  • Uw e-mailadres wordt gebruikt voor offerte bevestiging
  • Uw telefoonnummer wordt gebruikt voor onverwachte veranderingen

We zullen uw gegevens veilig opslaan en nooit delen met derden.
Contactgegevens
  • Mokum Events
  • Herengracht 340
  • 1016CG Amsterdam
  • KvK nr: 52.87.30.64
  • BTW nr: 8506.41.196.B01
  • Rabobank: NL80RABO0126194742

Ons team

Willem Brandjes
Human Resource Manager
Sander Huisman
Marketing Manager
Jeroen Hoeke
Business Unit Manager
Nicky Bovens
Business Unit Manager
Angela Lai
Business Unit Manager
Doukje Dijksterhuis
Business Unit Manager
René Kok
Business Development & Innovation Manager
Ben Duwel
Events Coördinator
Michelle Veenstra
Junior Event Manager
Sarah van Houten
Junior Event Manager
Shanna Lutgens
Junior Event Manager
Arjan van Deuren
Finance Manager
Shabari Visser
Logistic Coordinator

Waarom Mokum Events?

Bij Mokum Events is alles mogelijk
Wij hebben vele full service evenementen
Wij komen al onze afspraken na
Wij werken met veel plezier voor jouw plezier
Wij hebben diverse uitjes inclusief eten en drinken

Waarom Mokum Events?


Je bent op zoek naar een evenementenbureau Amsterdam. Een betrouwbaar bureau met jarenlange ervaring, een professionele werkwijze en een veelzijdig aanbod. Eentje die niet alleen maar de standaard excursies over de Wallen organiseert, maar graag iets extra´s voor al jouw familie-uitjes, bedrijfsfeesten of vrijgezellenfeesten in Amsterdam regelt? Dan ben je bij Mokum Events aan het juiste adres.

Wij beschikken over een flinke dosis creativiteit met een toefje ijverigheid. Een rondvaart inclusief entertainment, een diner of een speurtocht in de avond? Mokum Events organiseert al jarenlang voor memorabele momenten, voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven. Unieke evenementen in Amsterdam vind je bij Mokum Events.

Mocht je extra informatie willen over Mokum Events, bekijk dan onze algemene voorwaarden en privacy statement voor extra informatie. Waar vind je een fijn en betrouwbaar evenementenbureau? Amsterdam it is!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan