020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Amsterdam

Als je gek op spelletjes bent, is het Moordspel perfect voor jou! Wanneer je een familie uitje of vrienden uitje hebt, is het boeken van een activiteit altijd een goed idee. Je wilt op zo’n dag wel iets te doen hebben en het brengt ook de groep dichter bij elkaar. Je kunt dan een keuze maken tussen sportieve activiteiten, actieve workshops of spannende spellen. Bij een grote groep is een spannend moordspel een heel goed idee! Er is een moord gepleegd en het is aan jullie om deze op te lossen…

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
150
Aantal personen
Type uitje
Avondarrangementen Rotterdam
Bedrijfsuitje Amsterdam van Mokum Events
Creatieve Uitjes Amsterdam
Culinaire Uitjes Amsterdam
Dagarrangementen Amsterdam
Dinnershows Amsterdam
Korting Amsterdam Mokum Events
Kunst & Cultuur Amsterdam
Quizzes Amsterdam
Rondleidingen Amsterdam
Speurtochten Amsterdam
Teambuilding Amsterdam
Themafeesten Amsterdam
Vaararrangementen Amsterdam
Vergaderen Amsterdam
Vrijgezellenfeest mannen Amsterdam
Vrijgezellenfeest vrouwen Amsterdam
Vrijgezellenfeesten Amsterdam
Workshops Amsterdam
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Moordspel
  • Verwijder alle filters

Wat is het moordspel in Amsterdam?

Tijdens het moordspel zijn jullie als groep verantwoordelijk voor het oplossen van de moord. Dat gebeurt natuurlijk niet zo maar. Als groep krijgen jullie de juiste aankleding om jullie in de rol in te leven. Daarnaast krijgen jullie een goed script met de nodige informatie. Samen met een speurneus van Mokum Events ga je samen met je familie, vrienden of collega’s de moordzaak onderzoeken. Lukt het jullie om de gruwelijke moord op te lossen? Het moordspel in Amsterdam vindt plaats in de Amsterdamse binnenstad. Jullie bevinden je in een kamer waar de lichten gedimd worden, zodat het extra spannend wordt.

Het moordspel in Amsterdam met eten en drinken

Van het oplossen van een moord krijg je trek. Je hebt je natuurlijk helemaal ingeleefd in je rol en van hot naar her gerend. Daarom is het mogelijk om ons moordspel in combinatie met een lunch of diner te boeken. Daardoor kun je na het spelen van het spel nog even lekker bijkomen met een hapje en een gezellige borrel. Je hebt keuze uit het moordspel diner of de moordspel lunch. Daarnaast hebben we ook een speciaal winter moordspel diner in Amsterdam.

Heb je geen zin om iedere keer de portemonnee te trekken om een drankje af te rekenen? Dan kun je gebruik maken van ons drankarrangement! Voor €7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kun je onbeperkt drinken. Je kunt dan genieten van bier, fris, wijn, koffie en thee. Daardoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan én kun je onbeperkt genieten.

Combineer het moordspel met een ander uitje

Wil je nog meer uit je dag halen? Combineer het moordspel dan met één van onze andere uitjes in Amsterdam. Wat dacht je van een heerlijke rondvaart over de Amsterdamse grachten of een gezellige stadswandeling? Op die manier kun je je vrienden uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag nóg leuker maken! Uiteraard hebben wij in ons assortiment nog veel meer dinerspellen in Amsterdam.

Offerte aanvragen voor Moordspel Amsterdam

Wil jij het moordspel spelen? Vraag offerte aan door contact met ons op te nemen. Op onze website staat dat het minimum aantal personen voor dit spel zes personen is. Wil je het moordspel spelen terwijl je met een minder aantal deelnemers bent? Je kunt het spel alsnog spelen als je bereid bent om te bepalen voor zes deelnemers. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vraag meer informatie door te bellen met onze klantenservice.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan