Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Spel in Amsterdam

Details over dit uitje
Wie Is De Rat Mol Spel Mokum Events Amsterdam

Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: één van je medespelers is de Rat!

De rat is een diertje dat zich onder de grond ophoudt, op een plek waar hij ongestoord zijn ondermijnende projecten kan uitvoeren.

Aaibaar? Tuurlijk! Zo’n klein zacht glanzend zwart diertje is schattig!

Totdat je in het donker in een gang van zo’n beest stapt en je je been breekt… of erger! En je had al die tijd niet eens in de gaten dat er een rat in je tuin zat!

Dat is precies de achterliggende gedachte van het befaamde tv-spel Wie is de Mol! Een aantal bekende Nederlanders voert spectaculaire opdrachten uit, ergens op deze wereld.

Daarbij worden ze echter gehinderd door een mol! Zijn of haar opdracht is het spel, en de deelnemers, op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren… uiteraard zonder dat één van de spelers daar erg in heeft!

Geïnspireerd op dit bekende tv-spel is het Wie is de Rat Spel Amsterdam bedacht. Dit spelprogramma in Amsterdam gaat tot het uiterste. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dien je alert en op je hoede te zijn! Eén van je medespelers is namelijk de Rat!

Het spannende Wie is de Rat Spel in Amsterdam is ideaal als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitjes of familie uitje. Ook als je op zoek bent naar leuke teambuilding activiteiten is dit een erg leuk teamuitje. Lukt het jouw team om de rat te ontmaskeren? Dan is er uiteraard een prijs voor de winnaar!

Wie is de Rat Spel Amsterdam is inclusief:
  • 1 drankje
  • OV-urenkaart
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING op wie is de Rat spel:

van € 29,50 p.p.: NU € 23,50 p.p. excl. BTW

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor het Wie Is De Rat Spel Amsterdam? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! Je hoeft dus niet per se met een grote groep te zijn om het Wie Is De Rat Spel Amsterdam te spelen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Het Wie is de Rat Spel Amsterdam kan gespeeld worden op jouw gewenste dag en tijdstip. Wij organiseren je uitje op maat! Neem hiervoor contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Het Wie Is De Rat Spel Amsterdam zal jullie als groep nog lang bijblijven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan