020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Spel in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de Rat Spel in Amsterdam

Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: één van je medespelers is de Rat!

De rat is een diertje dat zich onder de grond ophoudt, op een plek waar hij ongestoord zijn ondermijnende projecten kan uitvoeren.

Aaibaar? Tuurlijk! Zo’n klein zacht glanzend zwart diertje is schattig!

Totdat je in het donker in een gang van zo’n beest stapt en je je been breekt… of erger! En je had al die tijd niet eens in de gaten dat er een rat in je tuin zat!

Dat is precies de achterliggende gedachte van het befaamde tv-spel Wie is de Mol! Een aantal bekende Nederlanders voert spectaculaire opdrachten uit, ergens op deze wereld.

Daarbij worden ze echter gehinderd door een mol! Zijn of haar opdracht is het spel, en de deelnemers, op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren… uiteraard zonder dat één van de spelers daar erg in heeft!

Geïnspireerd op dit bekende tv-spel is het Wie is de Rat Spel Amsterdam bedacht. Dit spelprogramma in Amsterdam gaat tot het uiterste. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dien je alert en op je hoede te zijn! Eén van je medespelers is namelijk de Rat!

Het spannende Wie is de Rat Spel in Amsterdam is ideaal als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitjes of familie uitje. Ook als je op zoek bent naar leuke teambuilding activiteiten is dit een erg leuk teamuitje. Lukt het jouw team om de rat te ontmaskeren? Dan is er uiteraard een prijs voor de winnaar!

Wie is de Rat Spel Amsterdam is inclusief:
  • 1 drankje
  • OV-urenkaart
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor het Wie Is De Rat Spel Amsterdam? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! Je hoeft dus niet per se met een grote groep te zijn om het Wie Is De Rat Spel Amsterdam te spelen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Het Wie is de Rat Spel Amsterdam kan gespeeld worden op jouw gewenste dag en tijdstip. Wij organiseren je uitje op maat! Neem hiervoor contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Het Wie Is De Rat Spel Amsterdam zal jullie als groep nog lang bijblijven.

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan