Kies uit 39 vaararrangementen in Amsterdam

Amsterdam vanaf het water ontdekken doet u met de speciale vaararrangementen van Mokum Events. Wij varen u door de mooiste grachten en serveren er een lekkere versnapering bij. Een vaararrangement met live muziek misschien of een volledig verzorgde dag op het water? Bij Mokum Events is alles mogelijk. Wij organiseren elk vaararrangement van de afvaart tot het neerlaten van het anker. Inclusief professionele bemanning en een kapitein die elke gracht op z’n duimpje kent. Vaararrangementen voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje, voorzien van alle gemakken en volledig op maat georganiseerd.

Bekijk ook de G-Star boot voor een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Strip Cruise Amsterdam
Hét vrijgezellenarrangement voor deze zomer! Een heerlijke dag op het Amsterdamse water met een drankje in de hand en een wel heel leuke verassing voor de vrijgezel!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Floating & Walking Dinner in Amsterdam
Mokum Events heeft verschillende 'keukens' in Amsterdam, bij het Floating & Walking Dinner: Soup à la l’oignon? Hollandse boerenkool? Costata ai funghi?
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Borrelsloep in Amsterdam
Schuitje varen, theetje drinken? Varen okee, maar theetje drinken? Op de Borrelsloep in Amsterdam drinkt u vast liever een biertje, borreltje, of rosé!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Cocktail Cruise met workshop in Amsterdam
In de Cocktail Cruise van Mokum Events waant u zich Isaac van Love Boat. Beleef Amsterdam, terwijl u in de cocktail workshop zelf cocktails maakt en proeft.
Vanaf 25 personen
2.0 uur
Favoriet
Barbecue Sloep in Amsterdam
Een heerlijke boottocht organiseren? De schipper van de Barbecue Sloep van Mokum Events maakt het allemaal mogelijk op het water bij Amsterdam.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Popquiz Cruise in Amsterdam
De Popquiz Cruise van Mokum Events, dat is met een boot vol muziek door de grachten van Amsterdam, net als the Beatles in de jaren zestig! Maar dan anders.
Vanaf 25 personen
1.5 uur
Favoriet
Dinner Cruise rondvaart in Amsterdam
Genieten van een 3-gangen diner tijdens de Dinner Cruise rondvaart van Mokum Events, terwijl de mooie grachten van Amsterdam aan je voorbij trekken.
Vanaf 20 personen
2.0 uur
Favoriet
Pizza Cruise in Amsterdam
Effe wachten…. PIZZA!! Alleen drankjes op de sloep is niet meer nodig, er kan nu ook voor heerlijke pizza’s gezorgd worden. Van al dat geborrel zullen jullie namelijk vast trek krijgen!
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Borrelboot in Amsterdam
Voor de borrelcruise stapt u bij Mokum Events' Borrelboot aan boord, voor een gezellige borrelvaart door Amsterdam en de mooiste plekjes van Mokum.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Varend Ik Hou van Holland Spel in Amsterdam
Beleef het 'varend Ik hou van Holland spel van Mokum Events u in Amsterdam. U wordt welkom geheten door de schipper én onze Ik Hou Van Holland presentator.
Vanaf 25 personen
1.5 uur
Favoriet
Gin & Tonic Borrelsloep in Amsterdam
De Gin & Tonic Borrelsloep is het ultieme Mokum Events groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van borrelen en een beetje varen over de altijd pittoreske Amsterdamse grachten houdt!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Architectuur Rondvaart in Amsterdam
De Architectuur Rondvaart van Mokum Events toont u indrukwekkende voorbeelden van hedendaagse architectuur in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Floating & Walking Brunch in Amsterdam
Doe de 'Floating & Walking Brunch' van Mokum Events: lekker brunchen in Amsterdam, uitgesmeerd over de middag, tussendoor ontspannen op het water.
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
Lunch Cruise rondvaart in Amsterdam
Nuttig een uitgebreide lunch aan boord van de prachtige Lunch Cruise rondvaart, waarbij u 1,5 uur lang door de grachten van Amsterdam vaart.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Rondvaart in Amsterdam
Beleef een Rondvaart van een uur, met Mokum Events langs mooie plekjes in Amsterdam, zoals het VOC schip, de havens, de Amstel, het IJ en de grachten.
Vanaf 8 personen
1.0 uur
Favoriet
Luxe Borrelboot – Salonboot in Amsterdam
Ervaar in Amsterdam de stijl en luxe aan boord van Mokum Events' prachtige Luxe Borrelboot c.q. Salonboot uit 1910, met cocktail, lunch, diner of High Tea.
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Favoriet
High Tea Rondvaart in Amsterdam
Geniet van allerlei theesoorten, verse sandwiches, zalige scones met marmelade en de lekkerste bonbons op Mokum Events' High Tea rondvaart in Amsterdam.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Verborgen Stad – Lunch – Onder de Mokummers in Amsterdam
Kom aan boord van Mokum Events smalle grachtenboot en vaar eerst met ons mee door de nauwste waterwegen van Amsterdam en ontdek De Verborgen Stad.
Vanaf 15 personen
7.5 uur
Favoriet
Rondvaart met Goochel-dinnershow in Amsterdam
De Rondvaart met Goochel-dinnershow van Mokum Events is een mooie rondvaart door de grachten van Amsterdam, met illusionist-mentalist Andrew Melia.
Vanaf 20 personen
2.0 uur
Favoriet
Karaoke Boot in Amsterdam
Stap op Mokum Events' Karaoke Boot, oftenwel de Amazing Meezingboot! Wij bieden u diverse boottochten, rondvaarten en vaararrangementen 'met muziek'.
Vanaf 25 personen
1.5 uur
Favoriet