020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Mokum Events heeft in de loop der jaren een gigantisch bestand van rasechte Amsterdamse artiesten opgebouwd. Elke artiest heeft ruime ervaring en aantoonbaar succes! Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer Mokumse accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows.
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Mokum Events regelt ook bijzonder drukwerk dat voor u als u dat wenst! Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering! Informeer naar alle mogelijkheden!
Lees meer
Comfortabele boot
Mokum Events werkt al jaren samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Amsterdam. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Wij van Mokum Events hebben ruime ervaring met uitjes en bedrijfsfeesten in Amsterdam. Daarom weten wij ook als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Mokum Events heeft zeer goede samenwerkingsverband met diverse cateraars in Amsterdam. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Mokum Events gemakkelijk en veilig op verschillende manieren betalen, contant of bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Mokum Events biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw Mokum Event? Of na een lekkere vermoeiende dag in Amsterdam rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Mokum Events biedt u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Amsterdam, om daar deel te nemen aan een Mokum Event.
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er toch voor kiest om met eigen vervoer te komen, geven wij u parkeeradvies over de P+R (Parkeren + Reizen) locaties aan de rand van de stad.
Lees meer
Restaurant
Door de goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Amsterdamse horeca, is Mokum Events in staat u een interessante variëteit aan uitstekend restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van Amsterdam, zoals de Wallen, de Jordaan, het Rembrandtplein, het Leidseplein en de Pijp.
Lees meer
Tickets
Mokum Events heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met de leukste en beroemdste musea en attracties in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan