Vrijgezellenfeest vrouwen Amsterdam

Dames opgelet! Wat dachten jullie van een feestelijk vrijgezellenfeestje in hartje Amsterdam? We maken het net zo gezellig, gek of spannend als jullie willen! Even de aanstaande bruid in ’t zonnetje zetten met een cursusje paaldansen of een workshop Burlesque, met een etentje en borrel toe? Maak deze dag onvergetelijk en geniet van de leukste etablissementen van Amsterdam. Van A tot Z regelen wij jullie vrijgezellenfeest voor vrouwen zoals jullie het willen!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Strip Cruise Amsterdam
Hét vrijgezellenarrangement voor deze zomer! Een heerlijke dag op het Amsterdamse water met een drankje in de hand en een wel heel leuke verassing voor de vrijgezel!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet game in Amsterdam
Mokum Events biedt het meest bijzondere vrijgezellenfeest aan in Amsterdam: The Wedding Planner. Een virtuele game met opdrachten, dwars door het centrum.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Amsterdam
Speel in Amsterdam de Empire City Tablet Game: een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa snel verovert en waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars spel in Amsterdam
Een fantastisch spel in Amsterdam beleven? Speel Ranking the Stars van Mokum Events, met onze eigen 'Paul de Leeuw' als doldwaze quizmaster.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Quiz in Amsterdam
Of je nu met je vrienden of met familie een dagje uit wilt, de 'Ik hou van Holland quiz' van Mokum Events in hartje Amsterdam staat garant dolle pret.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Sexy Speurtocht over de Wallen in Amsterdam
Beleef de meest Sexy Speurtocht van Mokum Events over de Wallen in Amsterdam. Het uitje voor collega's en vrienden die de leukste wandeling willen maken.
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Amsterdam
In het Ranking the Stars Diner van Mokum Events gaat u in Amsterdam uw vrienden of collega's eens goed onderzoeken op de meest interessante geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Hoerenkoekeloeren – Op visite bij travestieten in Amsterdam
De Hoerenkoekeloeren-tour door Amsterdam neemt u mee naar de Wallen, waar een gids van Mokum Events u alles vertelt over hoeren, pooiers en peeskamers.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Strip Diner in Amsterdam
Spectaculaire dinnershow? Het kan én nog met bloot ook! Mokum Events presenteert het Strip Diner, een uniek uitje voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Amsterdam
Meiden opgelet! Het Mokum Events Sex and the City event in Amsterdam maakt van jullie vrijgezellenuitje een doldwaze en onvergetelijke dag. Sex and the City in Amsterdam betekent fun, melige gezelligheid  en samen een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen. Geschikt als groepsuitje of vrijgezellenfeest voor dames die de boel een beetje op stelten willen zetten.  
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam
Speel met Mokum Events in Amsterdam het Ik hou van Holland Dinerspel. Test in deze quiz uw kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Moorddiner in Amsterdam
Maak in het Moorddiner van Mokum Events in Amsterdam kennis met rechercheur Woudstra, een inspecteur in hart en nieren en los samen een moord op.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Strijd op de Wallen puzzeltocht in Amsterdam
Een Strijd op de Wallen? Maar dan een 'wed-strijd', een puzzeltocht in teams, met uitdagende en verrassende opdrachten in de Rosse Buurt van Amsterdam.
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet
Gooische Vrouwen Diva Tour in Amsterdam
Mokum Events' gids laat u in de P.C. Hooft (straat) ruiken aan rijkdom, (on)bescheidenheid van BN'ers, patserbakken en exclusiviteit in Amsterdam.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Gin & Tonic Borrelsloep in Amsterdam
De Gin & Tonic Borrelsloep is het ultieme Mokum Events groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van borrelen en een beetje varen over de altijd pittoreske Amsterdamse grachten houdt!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Dildo’s maken in Amsterdam
Op zoek naar een zeer origineel en zinnenprikkelend uitje in Amsterdam? Met de workshop Dildo's maken van Mokum Events leer je 'piemelkleien'.
Vanaf 10 personen
3 uur uur
Favoriet
Workshop Je eigen Videoclip Opnemen in Amsterdam
Dit is een droom die uitkomt: je eigen Videoclip Opnemen, met Mokum Events in Amsterdam. Wie heeft het nog over The Voice, Got Talent, Idols of X-Factor?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Foute Kroegentocht in Amsterdam
Haha, u zult wel denken! Foute Kroegentocht in Amsterdam? Er is helemaal niets fouts aan die arrangementen van Mokum Events hoor!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Borrelboot in Amsterdam
Voor de borrelcruise stapt u bij Mokum Events' Borrelboot aan boord, voor een gezellige borrelvaart door Amsterdam en de mooiste plekjes van Mokum.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam
Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Amsterdam toe. Wij van Mokum Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet