Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Jordaan in Amsterdam

Details over dit uitje
Rondleiding Jordaan Stadswandeling Tour Mokum Events Amsterdam

Mokum op en top is het gebied de Jordaan. Een Rondleiding Jordaan is een uitje van Mokum Events dat u niet mag missen. De Jordaan is het gebied gelegen tussen de Prinsengracht, Lijnbaangracht, Leidsegracht en Brouwersgracht.

Onze rasechte Mokumse stadsgids neemt u tijdens de rondleiding Jordaan mee langs de meest mooie, meest pittoreske en meest anekdotisch verantwoorde plekjes van dit oer-Amsterdamse stukje Amsterdam.

Laat u meevoeren langs de Rondleiding in de Jordaan Lauriergracht, de hofjes aan de Palmgracht en naar het Einde van de wereld (schrik maar niet; zo wordt de bocht waar de Brouwersgracht over gaat in de Lijnbaansgracht genoemd!).

Uiteraard hoort een bezoek aan de Noorderkerk en de Westertoren ook tot de vele bezienswaardigheden van deze oude stadswijk met haar eeuwenoude geschiedenis en haar befaamde bewoners.

Halverwege deze bijzondere rondleiding in Jordaan wordt een origineel kroegje in de Jordaan aangedaan, waar even kan worden uitgerust en kan worden genoten van een pikketanissie of iets anders. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar ze kunnen ook worden opgenomen in de tourprijs.
De Jordaan Wandeling is het perfecte uitje voor een kleine groep maar ook zeker voor een grote groep. Met een rondleiding door de Jordaan leert uw gezelschap Amsterdam echt kennen!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip Rondleiding Jordaan:

Bent u of iemand in uw gezelschap slecht ter been en wilt u liever niet wandelen? Dan heeft Mokum Events ook de optie om de Rondleiding Jordaan per fiets of per step te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Onze gidsen tijdens deze rondleiding in de Jordaan spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u voor de rondleiding in de Jordaan niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Heb je al een keer een rondleiding gehad over de Jordaan? Probeer dan onze rondleiding Wallen of kijk naar onze andere rondleidingen Amsterdam of uitjes Amsterdam. Neem contact op als u niet aan het minimum aantal personen komt of een specifieke Jordaan tour in gedachten heeft. We kunnen altijd aanpassen doorvoeren voor uw perfecte dagje Amsterdam met een tour door de Jordaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan