020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Jordaan in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Jordaan in Amsterdam

Mokum op en top is het gebied de Jordaan. Een Rondleiding Jordaan is een uitje van Mokum Events dat u niet mag missen. De Jordaan is het gebied gelegen tussen de Prinsengracht, Lijnbaangracht, Leidsegracht en Brouwersgracht.

Onze rasechte Mokumse stadsgids neemt u tijdens de rondleiding Jordaan mee langs de meest mooie, meest pittoreske en meest anekdotisch verantwoorde plekjes van dit oer-Amsterdamse stukje Amsterdam.

Laat u meevoeren langs de Rondleiding in de Jordaan Lauriergracht, de hofjes aan de Palmgracht en naar het Einde van de wereld (schrik maar niet; zo wordt de bocht waar de Brouwersgracht over gaat in de Lijnbaansgracht genoemd!).

Uiteraard hoort een bezoek aan de Noorderkerk en de Westertoren ook tot de vele bezienswaardigheden van deze oude stadswijk met haar eeuwenoude geschiedenis en haar befaamde bewoners.

Halverwege deze bijzondere rondleiding in Jordaan wordt een origineel kroegje in de Jordaan aangedaan, waar even kan worden uitgerust en kan worden genoten van een pikketanissie of iets anders. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar ze kunnen ook worden opgenomen in de tourprijs.
De Jordaan Wandeling is het perfecte uitje voor een kleine groep maar ook zeker voor een grote groep. Met een rondleiding door de Jordaan leert uw gezelschap Amsterdam echt kennen!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip Rondleiding Jordaan:

Bent u of iemand in uw gezelschap slecht ter been en wilt u liever niet wandelen? Dan heeft Mokum Events ook de optie om de Rondleiding Jordaan per fiets of per step te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Onze gidsen tijdens deze rondleiding in de Jordaan spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u voor de rondleiding in de Jordaan niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Heb je al een keer een rondleiding gehad over de Jordaan? Probeer dan onze rondleiding Wallen of kijk naar onze andere rondleidingen Amsterdam of uitjes Amsterdam. Neem contact op als u niet aan het minimum aantal personen komt of een specifieke Jordaan tour in gedachten heeft. We kunnen altijd aanpassen doorvoeren voor uw perfecte dagje Amsterdam met een tour door de Jordaan.

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan