Kies uit 43 avondarrangementen in Amsterdam

De avondarrangementen van Mokum Events in Amsterdam geven gelijk toegang tot het beste en gezelligste dat Amsterdam in de avond te bieden heeft! Groepsuitjes en avondarrangementen zodat u Amsterdam echt leert kennen, vol supergezellig entertainment of de broodnodige ontspanning, u mag het zeggen. Onze suggestie: het Ik Hou van Holland Dinerspel. Maar kiest u gerust zelf een avondarrangement dat goed past bij uw gezelschap en uw wensen voor die speciale avond. U kunt uiteraard uw avondarrangement ook geheel op maat samenstellen.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Empire City Dinner Tablet Game in Amsterdam
Maak kennis met de Empire City Dinner Tablet Game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam
Speel met Mokum Events in Amsterdam het Ik hou van Holland Dinerspel. Test in deze quiz uw kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crime City Tablet Dinner Game in Amsterdam
Maak kennis met de Crime City Tablet Dinner game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Amsterdam
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Diner Game van Mokum Events, hét uitje in de openlucht voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Jordanese Smartlappentour in Amsterdam
Mokum Events' gids neemt u in de Jordanese Smartlappentour in Amsterdam mee naar de mooiste plekjes van de Jordaan, de oudste, meest bezongen volksbuurt.
Vanaf 15 personen
5.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Amsterdam
In het Ranking the Stars Diner van Mokum Events gaat u in Amsterdam uw vrienden of collega's eens goed onderzoeken op de meest interessante geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Moorddiner in Amsterdam
Maak in het Moorddiner van Mokum Events in Amsterdam kennis met rechercheur Woudstra, een inspecteur in hart en nieren en los samen een moord op.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Amsterdam
Bij Mokum Events boekt u nu het leukste groepsuitje. De meesten kennen het wel, Kolonisten van Catan, het bordspel. Wij hebben het voor uitgewerkt naar een ‘real life’ City Game in Amsterdam. In het centrum van Amsterdam gaat u hard aan de slag om jullie eigen Amsterdamse kolonie op te bouwen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Amsterdam
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Amsterdam
Mokum Events nodigt u uit voor hét Popquiz Diner in het hart van Amsterdam: de Jordaan of de Wallen. Maar... rustig eten? Dan hebt u het mis!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Walking Dinner met gids in Amsterdam
Nadeel van lang tafelen is kramp. Mokum Events denkt met u mee en heeft de oplossing: 'Happen en Stappen' in het Walking Dinner met gids in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam Dinerspel
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het sfeervolle centrum van Amsterdam. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Amsterdam
Neem plaats aan de tafels van Mokum Events' Crazy Dinner Game. U dineert in drie restaurants en speelt ondertussen een hilarisch spel in hartje Amsterdam.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Borrelvaart – Boom Chicago Dinnershow in Amsterdam
Voor de Borrelvaart & Boom Chicago Dinnershow stapt u in Amsterdam aan boord voor een heerlijk rustgevende vaart van Mokum Events door de grachten.
Vanaf 20 personen
5.0 uur
Favoriet
Amsterdamse Feestavond
Op zoek naar een feestelijk avondje met familie, vrienden, of een evenement voor uw klanten? Beleef dan de Amsterdamse Feestavond van Mokum Events.
Vanaf 50 personen
4.0 uur
Favoriet
Strijd op de Wallen – Diner – After Dinner Cruise in Amsterdam
Dit arrangement begint met de spannende puzzeltocht Strijd op de Wallen in Amsterdam. De geleider van Mokum Events maakt teams van uw groep.
Vanaf 20 personen
6.0 uur
Favoriet
Hoerenkoekeloeren – Op visite bij travestieten in Amsterdam
De Hoerenkoekeloeren-tour door Amsterdam neemt u mee naar de Wallen, waar een gids van Mokum Events u alles vertelt over hoeren, pooiers en peeskamers.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Lasergamen – BBQ – Bowlen in Amsterdam
Het Lasergamen - BBQ - Bowlen arrangement van Mokum Events is hét ultieme vrijgezellenfeest! Voel je adrenalinegehalte omhoogschieten terwijl je achtereenvolgend gaat barbecueën, een balletje gooit op de bowlingbaan en je vrienden verslaat bij een potje lasergamen. Laat het regelen maar aan ons over, dan kan jij lekker genieten van dit tot in de puntjes verzorgde uitje!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Happen en Trappen in Amsterdam
Het Happen en Trappen arrangement van Mokum Events is lekker fietsen door Amsterdam met een gids en onderweg drie toprestaurants bezoeken.
Vanaf 10 personen
4,5 uur uur
Favoriet
Amsterdamse Avond
Midden in de Jordaan wordt u voor een Amsterdamse Avond welkom geheten door Nelis en Leentje; u weet wel, van dat leuke Jordanese restaurantje!
Vanaf 30 personen
3.5 uur
Favoriet