Vrijgezellenfeest mannen Amsterdam

Mannen! Willen jullie een originele en feestelijke vrijgezellenparty beleven? Is het tijd om de aanstaande bruidegom de dag van zijn leven te geven? Boek de leukste vrijgezellenfeesten voor mannen en maak van jullie dag een onvergetelijke herinnering. Bij ons kunnen jullie een vrijgezellenfeest boeken met onder meer: een vleugje of een flinke dosis erotiek, een waanzinnige kroegentocht inclusief al het andere vrijgezellenentertainment dat in Amsterdam te vinden is op dit gebied!

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Strip Cruise Amsterdam
Hét vrijgezellenarrangement voor deze zomer! Een heerlijke dag op het Amsterdamse water met een drankje in de hand en een wel heel leuke verassing voor de vrijgezel!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars spel in Amsterdam
Een fantastisch spel in Amsterdam beleven? Speel Ranking the Stars van Mokum Events, met onze eigen 'Paul de Leeuw' als doldwaze quizmaster.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Amsterdam
Speel in Amsterdam de Empire City Tablet Game: een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa snel verovert en waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Hoerenkoekeloeren – Op visite bij travestieten in Amsterdam
De Hoerenkoekeloeren-tour door Amsterdam neemt u mee naar de Wallen, waar een gids van Mokum Events u alles vertelt over hoeren, pooiers en peeskamers.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
The Pain Game in Amsterdam
Reserveer het spannendste vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam van dit moment, de Pain Game van Mokum Events.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Lasergamen – BBQ – Bowlen in Amsterdam
Het Lasergamen - BBQ - Bowlen arrangement van Mokum Events is hét ultieme vrijgezellenfeest! Voel je adrenalinegehalte omhoogschieten terwijl je achtereenvolgend gaat barbecueën, een balletje gooit op de bowlingbaan en je vrienden verslaat bij een potje lasergamen. Laat het regelen maar aan ons over, dan kan jij lekker genieten van dit tot in de puntjes verzorgde uitje!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Amsterdam
Ontdek in Amsterdam de hypermoderne virtuele Crime City Tablet game van Mokum Events, met tablets en gps, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Borrelsloep in Amsterdam
Schuitje varen, theetje drinken? Varen okee, maar theetje drinken? Op de Borrelsloep in Amsterdam drinkt u vast liever een biertje, borreltje, of rosé!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Amsterdam
Mokum Events nodigt u uit voor hét Popquiz Diner in het hart van Amsterdam: de Jordaan of de Wallen. Maar... rustig eten? Dan hebt u het mis!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Kroegenspeurtocht in Amsterdam
U gaat met Mokum Events op Kroegenspeurtocht langs een aantal van Mokums mooiste en leukste kroegies, want een pikketanussie gaat er altijd in!
Vanaf 8 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy 88 in Amsterdam
Mokum Events' Crazy 88 is een doorgedraaid, spannend en komisch spel in Amsterdam, gebaseerd op BNN's tv-programma. Klaar voor de stad?
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam
Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Amsterdam toe. Wij van Mokum Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Strip Diner in Amsterdam
Spectaculaire dinnershow? Het kan én nog met bloot ook! Mokum Events presenteert het Strip Diner, een uniek uitje voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
De Popquiz in Amsterdam
Mokum Events heeft een spetterende Popquiz. In hartje Amsterdam wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Lunch in Amsterdam
De Ik hou van Holland Lunch is een quiz, maar dan beter. Bekend van tv, maar dus ook te spelen bij Mokum Events in Amsterdam, inclusief fantastische lunch.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Sloepen Rally in Amsterdam
Mokum Events heeft een spannende Sloepen Rally door de grachten van Amsterdam. In deze speurtocht beweegt u zich voort in een elektrische fluisterboot.
Vanaf 12 personen
3.5 uur
Favoriet
Strijd in de Jordaan spel in Amsterdam
Mokum Events neemt u mee in Amsterdam en laat u tijdens een 'Strijd in de Jordaan', een uitdagende puzzeltocht, alle leuke plekjes van de Jordaan zien.
Vanaf 8 personen
3.0 uur
Favoriet
Vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam
Een bijzonder Vrijgezellenfeest voor Mannen. Eerst een diner van Mokum Events in de Rosse Buurt van Amsterdam, dan een tour langs Wallen en Bananenbar.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Borrelboot in Amsterdam
Voor de borrelcruise stapt u bij Mokum Events' Borrelboot aan boord, voor een gezellige borrelvaart door Amsterdam en de mooiste plekjes van Mokum.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Rondleiding Wallen: Koekeloeren bij de hoeren
De rondleiding 'Koekeloeren bij de hoeren' van Mokum Events is voor iedere man die nog nooit op De Wallen in Amsterdam is geweest (of geweest zegt te zijn).
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet