Kies uit 75 Workshops in Amsterdam

De creatieve workshops van Mokum Events in Amsterdam zijn bedoeld voor iedereen die weer eens wat nieuws wilt leren. Ons aanbod workshops is zo divers dat we voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam de juiste workshop voor u weten te organiseren. Van de Cursus Plat Amsterdams tot een groepsuitje in Amsterdam, onze workshops zijn geheel op maat te organiseren, ook als u uw workshop onderdeel wilt laten uitmaken van een langer verblijf in Amsterdam. Kies uit ons enorme aanbod workshops voor uw dagje uit in Amsterdam.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Smartlappen Workshop in Amsterdam
Waan jezelf Tante Leen of Johnny Jordaan met de Smartlappen Workshop van Mokum Events in Amsterdam. Met accordeonist en 40 beroemde songteksten.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
De KutCake Workshop in Amsterdam
Op zoek naar het ultieme kutfeestje in Amsterdam? Dan ben je bij Mokum Events aan het juiste adres. In gelikte sfeer en met een sappig verhaal krijg je een gerichte oefening in het kutje kleien met als eindresultaat je eigen heerlijke eetbare kutcakeje!  
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Paaldansen in Amsterdam
Voor iedereen die zich willen bekwamen hier in, is de workshop Paaldansen van Mokum Events, met enthousiaste begeleiding, in Amsterdam dé kans.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Salsa workshop Amsterdam
U wordt in de workshop Salsa en Merengue dansen van Mokum Events in Amsterdam klaargestoomd voor de echte latino-verleiding.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Fotoshoot in Amsterdam
Verras iemand met een echte uitdagend, sexy of funny Fotoshoot (photoshoot) van Mokum Events in hartje Amsterdam, met een professionele fotograaf.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Sexy Burlesque Workshop in Amsterdam
Dames opgelet: de leukste sexy Burlesque workshop vind je bij Mokum Events in Amsterdam. Een uniek vrijgezellenuitje waar je alleen maar van kunt dromen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop quad rijden
Met vier wielen door de lucht en de modder? Beleef het quad adventure van Mokum Events in Spaarnwoude, bij Amsterdam. Crossen onder enthousiaste begeleiding. VRROOOAAAARRRR!!!!!
Vanaf 9 personen
2,5 uur
Favoriet
Workshop Je eigen Videoclip Opnemen in Amsterdam
Dit is een droom die uitkomt: je eigen Videoclip Opnemen, met Mokum Events in Amsterdam. Wie heeft het nog over The Voice, Got Talent, Idols of X-Factor?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Pokerworkshop in Amsterdam
In een sfeervolle locatie in Amsterdam leert u in Mokum Events' Pokerworkshop van een professionele leraar de spelregels van deze snel groeiende sport.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop CD Opnemen in Amsterdam
Mokum Events laat in de workshop 'Je eigen CD Opnemen' inclusief zangworkshop 'So? Be a popstar!' jouw ultieme droom uitkomen in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Dildo’s maken in Amsterdam
Op zoek naar een zeer origineel en zinnenprikkelend uitje in Amsterdam? Met de workshop Dildo's maken van Mokum Events leer je 'piemelkleien'.
Vanaf 10 personen
3 uur uur
Favoriet
Lachworkshop in Amsterdam
Tijdens de Lachworkshop in Amsterdam leert de lachgoeroe van Mokum Events u hoe u de rest van uw leven met een glimlach op uw gezicht loopt.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Kookworkshop Amsterdam
Koken met sterren, over de kook raken, of koken voor smulpapen; het kan altijd beter, met de Kookworkshop in een kookstudio, van Mokum Events in Amsterdam.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Schitteren in de Stadsschouwburg Amsterdam
Uniek groepsuitje in de Stadsschouwburg van Amsterdam? Dit is allemaal mogelijk bij Mokum Events. Dit uitje bestaat uit een theaterworkshop en een rondleiding achter de schermen van de Stadsschouwburg.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Mokum’s Melkmeisje: fotoshoot in Amsterdam
Ga meer dan 300 jaar terug in de tijd en laat jezelf als een Meesterwerk portretteren! Een spectaculaire ervaring met een mooi aandenken!
Vanaf 2 personen
1.0 uur
Favoriet
Workshop Graffiti spuiten in Amsterdam
Maak je eigen piece met de workshop Graffiti spuiten van Mokum Events in Amsterdam, vakjargon van de echte graffiti kunstenaars voor een graffiti-werk.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Mokum’s Karaoke Contest in Amsterdam
Mokum Events nodigt u uit voor een spetterende party in hartje Amsterdam. In de Karaoke Contest zult u eindelijk uw bekenden uw zangtalent kunnen tonen.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Luxe Cocktail Workshop in Amsterdam
In de meest geavanceerde bar-school ter wereld in Amsterdam biedt Mokum Events u een spetterende Luxe Cocktail Workshop aan.
Vanaf 6 personen
2.0 uur
Favoriet
Pokerworkshop met diner in Amsterdam
In hartje Amsterdam leert u in drie uur tijd van een professionele leraar tijdens de Pokerworkshop de spelregels van de snelst groeiende sport in Nederland.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Workshop Lipdub in Amsterdam
Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of activiteit in Amsterdam? Boek de workshop Lipdub van Mokum Events en maak een videoclip met uw hele groep.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet