Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Smartlappen Workshop in Amsterdam

Details over dit uitje
Workshop Smartlappen Zingen Mokum Events Amsterdam

Waan jezelf Tante Leen of Johnny Jordaan met de Smartlappen Workshop Amsterdam van Mokum Events.

Wij leveren het tekstboek tijdens de smartlappen workshop Amsterdam met 40 beroemde en beruchte levensliederen en een accordeonist, u levert uw zangtalent!

De locatie voor de smartlappen workshop Amsterdam, midden in de Jordaan of in het Wallen gebied, is zo gekozen dat de omgeving u zal inspireren (en geen last van u zal hebben...). Ontdek de charmes van het levenslied en laat anderen meehuilen met de vaak hartverscheurende teksten.

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Toplocatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel smartlappen zingen Amsterdam:

En let op! U kunt er ook voor kiezen om de laatste 30 minuten van uw zangkunsten op te laten nemen. Later krijgt u deze opnamen op een cd toegezonden!

Workshop smartlappen Amsterdam tips:

Als u echt serieus mee wilt zingen tijdens workshop smartlappen Amsterdam en u wilt alle kneepjes van de Mokumse 'snik' en 'vibrato' onder de knie krijgen, dan hebben we iets leuks voor u! Als optie regelen wij het eerste half uur een originele professionele Amsterdamse zangjuf. Zij leert u ALLES wat u moet weten om anderen deel te laten nemen in uw smart(lap)!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor de workshop smartlappen zingen Amsterdam? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan