Vergaderen Amsterdam

Vergaderen op een toplocatie in Amsterdam doet u samen met Mokum Events. Wij zorgen ervoor dat het tijdens uw businessmeeting, congres of samenkomst met medewerkers aan niets ontbreekt. Of u nu informeel, chique of echt op z’n Amsterdams op het water wilt vergaderen, bij ons is alles te regelen. Samen met professionele cateringbedrijven maken wij van uw vergadering iets speciaals, zodat iedereen kan terugkijken op een geslaagde en gezellige dag. Selecteer het vergaderarrangement dat bij u past en bespreek samen met onze professionals alle details.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Vergaderen met Uitzicht op Amsterdam
Ga eens vergaderen met uitzicht op de skyline van Amsterdam Centrum. Een arrangement in het Center Tower, door Mokum Events voor u gereserveerd.
Vanaf 20 personen
9.0 uur
Favoriet
Vergaderen op het Water in Amsterdam
Mokum Events nodigt u uit aan boord van een Klipper in Amsterdam, om te vergaderen op het water. U wordt ontvangen met koffie en een plak kruidkoek.
Vanaf 25 personen
8.0 uur
Favoriet
Vergaderen in de Pijp in Amsterdam
Mokum Events heeft voor u ideale locatie gevonden om te vergaderen in De Pijp in Amsterdam, in een prachtige zaal van restaurant Kale de Derde.
Vanaf 20 personen
11.5 uur
Favoriet
Trendy Vergaderen in Amsterdam
Mokum Events nodigt u uit voor Trendy vergaderen in Brasserie Harkema, in een voormalig fabriekspand in de historische binnenstad van Amsterdam.
Vanaf 20 personen
11.0 uur
Favoriet
Vergaderen in de Jordaan in Amsterdam
Mokum Events laat u in stijl Vergaderen in de Jordaan in Amsterdam, in het uit 25 authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden bestaande Hotel Pulitzer.
Vanaf 20 personen
12.0 uur
Favoriet
Vergaderen op de Westelijke Eilanden in Amsterdam
Mokum Events verleidt u met dit arrangement om te vergaderen in Amsterdam, op de Westelijke Eilanden. Probeer in De Kleine Werf maar ´s niet weg te dromen.
Vanaf 20 personen
11.0 uur
Favoriet
Vergaderen op de Wallen in Amsterdam
Kom Vergaderen op de Wallen, in de ongedwongen sfeer van het oude Waaggebouw, in hartje Amsterdam. Dat heeft Mokum Events voor u gearrangeerd.
Vanaf 12 personen
12.0 uur
Favoriet
Culinair Vergaderen in Amsterdam
Kom Culinair vergaderen in het centrum van Amsterdam. Mokum Events heeft een opmerkelijk smakelijke vergaderlocatie voor u: de keuken van een kookschool.
Vanaf 20 personen
12.0 uur
Favoriet
Vergaderen in een Kunstatelier in Amsterdam
Mokum Events heeft voor u een unieke vergaderlocatie: sfeervol, licht en rustgevend Vergaderen in een Kunstatelier aan een gracht in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
8.5 uur
Favoriet
Vergaderen in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam
U start met uw gezelschap in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, aan het IJ in Amsterdam. Na de lunch gaat u Vergaderen in het Oostelijk Havengebied.
Vanaf 20 personen
12.0 uur
Favoriet
Vergaderen op Chique in Amsterdam
Ga Vergaderen op Chique in hartje Amsterdam, in het American Hotel, vlakbij Rijksmuseum, Van Gogh Museum, PC Hooftstraat, Leidsestraat en Vondelpark.
Vanaf 20 personen
12.0 uur
Favoriet