Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Amsterdam

Details over dit uitje

Voor iedereen die altijd al een keer als pole dancer wilde optreden is de workshop Paaldansen Amsterdam van Mokum Events dé kans.

Tijdens deze leuke workshop krijgt jouw groep enthousiaste, professionele begeleiding en oefenen jullie samen een polo choreo dans.

Voor welke gelegenheid wil jij deze workshop organiseren voor jouw groep? Is het voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een gezellig dagje uit in Amsterdam?

Tijdens de workshop paaldansen Amsterdam leert de groep in een ongedwongen en relaxte omgeving de geheimen van het paaldansen. Jullie beginnen met een warming-up waarbij de heupen ‘soepel’ worden gemaakt op salsa muziek. Dit is een keer iets anders dan het disco dansen in een club. Vervolgens zullen de verschillende paaldans bewegingen rustig worden uitgelegd.

Iedereen komt uiteindelijk ook (met hulp) ondersteboven in een paal te hangen! Er is tussendoor een korte pauze waarin iedereen een drankje krijgt. Als afsluiting is er een cooling down, zodat jullie de dag daarna zo min mogelijk spierpijn hebben. Tot slot zal de instructrice een demonstratie geven, zodat men kan zien wat er allemaal mogelijk is met een paal. Het kledingadvies tijdens deze workshop is een korte broek of trainingsbroek. Hierin kun je je namelijk zo goed mogelijk bewegen.

Deze paaldans workshop Amsterdam is inclusief:
  • Drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshop is te boeken op iedere gewenste dag en op elk tijdstip! De workshops paaldansen Amsterdam van Mokum Events kunnen in het Nederlands gehouden worden, maar ook in het Engels. Daarnaast is het uitje bij uitstek te organiseren met een stadswandeling door de Wallen.

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop paaldansen Amsterdam? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! Heb je nog vragen over deze workshop in Amsterdam of wil je uitgebreide informatie opvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice óf vraag een vrijblijvende offerte aan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan