Kies uit 140 vrijgezellenfeesten in Amsterdam

Op zoek naar een oergezellig vrijgezellenfeest in hartje Amsterdam? Alle vrijgezellenfeesten in Amsterdam van Mokum Events vindt u hieronder op een rijtje. Van een Luxe Lapdance Workshop tot het altijd avontuurlijke Crazy 88, er zit altijd wel een vrijgezellenfeest voor u bij. Inclusief het leukste entertainment, de gezelligste Amsterdamse kroegen, de meest prikkelende uitstapjes en altijd een verrassing voor de bruid of bruidegom. Als u wilt kunt u ook nog filteren op vrijgezellenfeest Amsterdam voor mannen en vrijgezellenfeesten Amsterdam voor vrouwen. Uiteraard is elk vrijgezellenfeest geheel op maat te organiseren.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Gezelligste Vrijgezellenfeest in Amsterdam
Het gezelligste vrijgezellenfeest in Amsterdam van Mokum Events brengt de bruid of bruidegom geheel in extase. Dit groepsuitje is geschikt voor vrienden of vriendinnen die op een originele manier de dag van hun leven willen vieren.   
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam
Een bijzonder Vrijgezellenfeest voor Mannen. Eerst een diner van Mokum Events in de Rosse Buurt van Amsterdam, dan een tour langs Wallen en Bananenbar.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Blije Vrijgezelledellendag vrijgezellenfeest in Amsterdam
Mokum Events' Blije Vrijgezelledellendag is het ultieme vrijgezellenfeest in Amsterdam, speciaal bedoeld voor vrijgezellen dames en hun gevolg.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Ladies Only Vrijgezellenfeest in Amsterdam
Het Ladies Only vrijgezellenfeest in Amsterdam van Mokum Events maakt van jullie vrijgezellenuitje of groepsarrangement één groot feest. Samen met alle vriendinnen en de aanstaande bruid even gezellig gek doen, dat moet kunnen!
Vanaf 12 personen
5 uur
Favoriet
The Candyman vrijgezellenfeest in Amsterdam
Ga op avontuur in Amsterdam met superster 'The Candyman' en beleef met Mokum Events het leukste vrijgezellenfeest ooit.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Vrijgezellentour door Amsterdam
Met de aanstaande bruid of bruidegom een avontuurlijke tocht door de Rosse Buurt ondernemen? Mokum Events heeft in Amsterdam de Vrijgezellentour voor u.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Strip Cruise Amsterdam
Hét vrijgezellenarrangement voor deze zomer! Een heerlijke dag op het Amsterdamse water met een drankje in de hand en een wel heel leuke verassing voor de vrijgezel!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
The Wedding Planner Tablet game in Amsterdam
Mokum Events biedt het meest bijzondere vrijgezellenfeest aan in Amsterdam: The Wedding Planner. Een virtuele game met opdrachten, dwars door het centrum.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
The Hangover Tablet game in Amsterdam
Mokum Events heeft een bijzonder vrijgezellenuitje: The Hangover. Een virtuele game in Amsterdam, waarbij we hilariteit, actie, ontspanning garanderen.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
De Kolonisten van Amsterdam – Tablet Game
Het populaire bordspel kunt u nu ook spelen in het centrum van Amsterdam. Met meerdere tablets per team wordt u losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Bent u een ware tacticus?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Amsterdam
Speel in Amsterdam de Empire City Tablet Game: een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa snel verovert en waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Amsterdam
Ontdek in Amsterdam de hypermoderne virtuele Crime City Tablet game van Mokum Events, met tablets en gps, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Dinner Game in Amsterdam
Maak kennis met de Crime City Tablet Dinner game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondleiding Wallen: Koekeloeren bij de hoeren
De rondleiding 'Koekeloeren bij de hoeren' van Mokum Events is voor iedere man die nog nooit op De Wallen in Amsterdam is geweest (of geweest zegt te zijn).
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Sexy Speurtocht over de Wallen in Amsterdam
Beleef de meest Sexy Speurtocht van Mokum Events over de Wallen in Amsterdam. Het uitje voor collega's en vrienden die de leukste wandeling willen maken.
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet
Borrelsloep in Amsterdam
Schuitje varen, theetje drinken? Varen okee, maar theetje drinken? Op de Borrelsloep in Amsterdam drinkt u vast liever een biertje, borreltje, of rosé!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Strip Diner in Amsterdam
Spectaculaire dinnershow? Het kan én nog met bloot ook! Mokum Events presenteert het Strip Diner, een uniek uitje voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Amsterdam
Maak in het Moorddiner van Mokum Events in Amsterdam kennis met rechercheur Woudstra, een inspecteur in hart en nieren en los samen een moord op.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Amsterdam
Met een beschermende plastic bal om je lichaam lekker voetballen, in het kort: Bumping Bubble Ball! Samen met Mokum Events organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevent in Amsterdam. Buiten op het veld, Bubble Voetbal is een ludiek vrijgezellenfeest of groepsuitje voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt.
Vanaf 12 personen
1 uur
Favoriet
De Popquiz in Amsterdam
Mokum Events heeft een spetterende Popquiz. In hartje Amsterdam wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u?
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Ik Hou Van Holland Quiz in Amsterdam
Of je nu met je vrienden of met familie een dagje uit wilt, de 'Ik hou van Holland quiz' van Mokum Events in hartje Amsterdam staat garant dolle pret.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars spel in Amsterdam
Een fantastisch spel in Amsterdam beleven? Speel Ranking the Stars van Mokum Events, met onze eigen 'Paul de Leeuw' als doldwaze quizmaster.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Amsterdam
In het Ranking the Stars Diner van Mokum Events gaat u in Amsterdam uw vrienden of collega's eens goed onderzoeken op de meest interessante geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Knallen op de Wallen fotospeurtocht in Amsterdam
Knallen? Mokum Events bedoelt kiekjes schieten: een fotospeurtocht. Maar Knallen op de Wallen van Amsterdam klinkt beter dan Fotograferen in de Rosse Buurt.
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet
The Pain Game in Amsterdam
Reserveer het spannendste vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam van dit moment, de Pain Game van Mokum Events.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Crazy 88 in Amsterdam
Mokum Events' Crazy 88 is een doorgedraaid, spannend en komisch spel in Amsterdam, gebaseerd op BNN's tv-programma. Klaar voor de stad?
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet

Vrijgezellenfeest Amsterdam: niet te vergelijken…

Amsterdam is het Mekka voor vrijgezellenfeesten! Wil je je binnenkort gehuwde vriend of vriendin een meer dan onvergetelijk vrijgezellenfeest bezorgen? Dan is Amsterdam ‘the place to be’. Onze hoofdstad biedt alles om vóór de bruiloft samen nog een keer he-le-maal uit je bol te gaan. In ons aanbod ‘Vrijgezellenfeesten Amsterdam’ ga je altijd een originele manier vinden om de aanstaande bruid of bruidegom te verrassen met een dag of avond die hem of haar nog héél lang zal bijblijven. En zo hoort het ook natuurlijk, bij vrijgezellenfeesten in Amsterdam!

Een echt ‘mannen’ vrijgezellenfeest Amsterdam? Hebben we voor je!

Sommige van onze ‘Vrijgezellenfeest Amsterdam’ arrangementen zijn specifiek gericht op mannen. Ons ‘Vrijgezellenfeest Amsterdam voor mannen’ – ja, zo heet het echt: duidelijker konden we het niet maken – begint met een diner in de Rosse Buurt van Amsterdam, en wordt gevolgd door een tour langs de Wallen en de Bananenclub, waar de avond ook zal eindigen (waarschijnlijk behoorlijk laat…). In ons overzicht van vrijgezellenfeesten in Amsterdam vind je nog meer pikante ideeën voor een onvergetelijke avond. En maak je geen zorgen: what happens in Amsterdam, stays in Amsterdam!