Kies uit 52 rondleidingen in Amsterdam

Een rondleiding door Amsterdam van Mokum Events maakt van uw groepsuitje of dagje uit in onze hoofdstad iets speciaals. Onze professionele en ervaren gidsen bieden u tijdens de rondleiding in Amsterdam een uniek kijkje in het leven, de cultuur en architectuur van de mooiste stad van ons land. We nemen u mee naar de Jordaan of langs alle plekken die bepalend waren in de historie van Amsterdam. De rondleidingen van Mokum Events gaan door waar anderen ophouden. Boek bijvoorbeeld eens een Crimetour met een oud-rechercheur of reserveer de rondleiding Jordan voor een gezellige middag.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Rondleiding Wallen: Koekeloeren bij de hoeren
De rondleiding 'Koekeloeren bij de hoeren' van Mokum Events is voor iedere man die nog nooit op De Wallen in Amsterdam is geweest (of geweest zegt te zijn).
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Jordaan & Wallentour met gids in Amsterdam
Amsterdam  van top tot teen ontdekken doet u met de Jordaan & Wallentour van Mokum Events! Onze gids toont u alles wat de stad zo bijzonder maakt.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Walking Dinner met gids in Amsterdam
Nadeel van lang tafelen is kramp. Mokum Events denkt met u mee en heeft de oplossing: 'Happen en Stappen' in het Walking Dinner met gids in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Hazes Tour rondleiding met gids in Amsterdam
De Hazes tour van Mokum Events brengt u langs plekken in Amsterdam waar Hazes geboren en getogen is, van de Gerard Doustraat tot de kroegen waar hij optrad.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crimitour met oud-rechercheur in Amsterdam
Kruip in de huid van de oude penose met verhalen en anekdotes in de Crimitour met een oud-rechercheur van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Rondleiding Wallen in Amsterdam
Mokum Events nodigt u uit voor een Rondleiding Wallen, de bekendste buurt van Amsterdam, met een gids langs peeskamers en bordelen in de hoerenbuurt.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Wallentour met meesteres Lola in Amsterdam
Speciaal voor mannelijke vrijgezellen heeft Mokum Events in Amsterdam de erotisch getinte Wallentour met meesteres Lola: u gaat de Wallen onveilig maken!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Jordaan Tour per Groepsfiets in Amsterdam
Waar andere Jordaan tours vaak maar één deel van de buurt tonen, zie je per Groepsfiets met Mokum Events heel de Jordaan in Amsterdam.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet
Rondleiding Jordaan in Amsterdam
Waarom Mokum Events zo heet, heeft o.a. met dit event te maken: een Rondleiding Jordaan, het meest Mokumse gedeelte van Amsterdam. Dat mag u niet missen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Fietstocht in Amsterdam
Nederland fietsland? Mokum Events zou Mokum Events niet zijn, als we niet een prachtige 'Fietstocht Amsterdam' door onze mooie hoofdstad hadden gecreëerd.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Dam tot Jordaan Rondleiding met gids in Amsterdam
Een beetje tour door Amsterdam begint bij de Dam en eindigt in de Jordaan, dus ook de 'van Dam tot Jordaan Rondleiding' met gids, van Mokum Events.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Steptocht in Amsterdam
Een begeleide Steptocht door Amsterdam van Mokum Events van twee uur lang, inclusief een korte kroegstop en met veel bekende Amsterdamse plekken.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Hofjes in de Jordaan rondleiding in Amsterdam
Mokum Events laat u in de 'Hofjes in de Jordaan' rondleiding en stadswandeling in Amsterdam genieten van oude hofjes die daar verscholen liggen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Tapas-stappen tour in Amsterdam
In de Tapas-stappen tour en rondleiding door de oude binnenstad van Amsterdam wordt u door de gids van Mokum Events naar diverse tapas restaurantjes geleid.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Foute Kroegentocht in Amsterdam
Haha, u zult wel denken! Foute Kroegentocht in Amsterdam? Er is helemaal niets fouts aan die arrangementen van Mokum Events hoor!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Daklozen Tour in Amsterdam
Ga mee met Mokum Events' Daklozen Tour door Amsterdam, geleid door een super-interessante man en beleef zelf eens hoe het is om te leven op de straat.
Vanaf 10 personen
1.15 uur
Favoriet
Kroegentocht in Amsterdam
U heeft niet volledig van Amsterdam genoten als u niet de Kroegentocht van Mokum Events heeft gedaan! Tenminste, dat vinden wij. En onze klanten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Op pad met een misdaadjournalist
Van legendarische penoze verhalen tot het actuele misdaadnieuws. Onze misdaadjournalist weet alles van de donkere kanten van de stad en is graag bereid de achtergronden bij zijn primeurs met u te delen.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Rondleiding Rijksmuseum Amsterdam met gids
Zin in een cultureel dagje uit met vrienden, bekenden, de gehele familie, of collega's? Doe een Rondleiding Rijksmusem met gids van Mokum Events.u
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Rondleiding van Gogh Museum Amsterdam met gids
Een rondleiding in het van Gogh museum in Amsterdam wordt een stuk leuker met een ervaren gids van Mokum Events, met boeiende anekdotes en weetjes.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet

Onze rondleidingen Amsterdam: altijd verrassend

Zelfs voor wie in Amsterdam woont, heeft onze hoofdstad nog een schat aan plekken en bezienswaardigheden die je het beste ontdekt met een van de rondleidingen van Mokum Events. En komt u van buiten Amsterdam, dan is het fijn om uw kostbare tijd nuttig en plezierig te besteden, zonder zelf al te veel in de toeristenboekjes te hoeven zoeken. Onze professionele gidsen zorgen ervoor dat u tijdens uw rondleiding Amsterdam de leukste, maar ook de meest onverwachte hoekjes van Amsterdam gaat zien.

Cultuur of fun? Kies zelf uw favoriete soort rondleiding Amsterdam

Cultuurliefhebber? Dan komt u volledig aan uw trekken met een van de museumrondleidingen in ons aanbod ‘Rondleiding Amsterdam’. Kies voor een guided tour in het Van Gogh museum, het Stedelijk Museum Amsterdam of – want die rondleiding mag natuurlijk niet ontbreken – het Rijksmuseum. Meer op zoek naar de funfactor? Ook dan valt er volop te kiezen bij Mokum Events. Bijvoorbeeld met de rondleidingen ‘Op pad met een misdaadjournalist’, ‘Kroegentocht in Amsterdam’, ‘Jordaan & Wallentour met gids in Amsterdam’ of de ‘Gooische Vrouwen Diva Tour in Amsterdam’ in de P.C. Hooftstraat.