Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Amsterdam

Details over dit uitje
Moorddiner bedrijfsuitje in Amsterdam

Maak in het Moorddiner Amsterdam van Mokum Events kennis met rechercheur Woudstra, een inspecteur in hart en nieren en los samen een moord op. Deze politieman in hart en nieren is net opgeklommen tot inspecteur.


Het moorddiner in Amsterdam is zijn eerste grote klus! Aan hem de zware taak om deze moord op te lossen. Rechercheur Woudstra is ogenschijnlijk kalm en rustig, maar zeer gedreven; er staat immers veel op het spel! Hij moet zich waarmaken; de moord oplossen betekent ongetwijfeld promotie! Maar als het hem niet lukt om deze zaak te klaren, moet hij dan terug naar de straatdienst?


En jij? Wie ben jij tijdens dit moorddiner in Amsterdam? Maffiabaas, prostituee op de wallen, alcoholist, toiletjuffrouw of non? Ben jij misschien wel de moordenaar van de man die in de gang van het restaurant ligt?


Hoe verloopt het moorddiner Amsterdam?


Met het moorddiner in Amsterdam kun je je volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar je getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. Je speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee jullie als gezelschap gelijk in jullie rol zitten. Nadat je het script hebt doorgenomen en je hebt omgekleed gaat het spel beginnen.


Tijdens het spelen van het Moorddiner Amsterdam zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Veel hangt af van je inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.
De spanning voor het spel wordt onderbroken door heerlijk dineren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een gezellige avond heeft gehad, zelfs als de spanning te veel wordt!


Speel het moorddiner Amsterdam en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou je zo’n moord kunnen oplossen? Of…zelf plegen?


Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

KORTING:

6 – 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 62,50 p.p. excl. 9% BTW
13 – > personen € 64,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 9% BTW

Voor wie is het Moorddiner Amsterdam geschikt?

Het Moorddiner Amsterdam is geschikt voor veel verschillende groepen. We hebben verschillende scripts waardoor het Moorddiner Amsterdam uitje geweldig is als familie uitje maar ook bij veel organisatie de voorkeur heeft over andere teambuilding activiteiten. Het onderzoeken van het plaats delict van het Moorddiner Amsterdam op een privé locatie zorgt ervoor dat iedereen een spannende avond beleeft. De winnende teams zullen naar huis vertrekken met een leuk presentje.

Tip:

Niet telkens je portemonnee hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kun je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan