Kies uit 180 bedrijfsuitjes in Amsterdam

Zeg je ‘bedrijfsuitjes Amsterdam’, dan zeg je Mokum Events. De bedrijfsuitjes van Mokum Events in Amsterdam staan garant voor fun, feest en vertier. Maar ook als u het iets serieuzer wilt aanpakken hebben wij fantastische culturele en culinaire bedrijfsuitjes voor u in petto. Wat dacht u van een teamuitje in Amsterdam of een vrijgezellenfeest in Amsterdam? Het zijn maar een paar voorbeelden van de altijd originele uitjes van Mokum Events. Soms sportief, dan weer vol avontuur, selecteer het personeelsuitje in Amsterdam die bij uw gezelschap past.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Empire City Dinner Tablet Game Bedrijfsuitje Amsterdam
Gezellig en uitdagend bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam? De Empire City Dinner Tablet Game van Mokum Events in Amsterdam is een virtueel GPS spel dwars door de stad en biedt u tal van culinaire verrassingen en gegarandeerde teambuilding. Tijdens het spel stapt u drie verschillende restaurants binnen voor weer een ander gerecht.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Dinner Bedrijfsuitje in Amsterdam
Bij een bedrijfsuitje of corporate event van Mokum Events in Amsterdam staat gezelligheid en afwisseling altijd bovenaan. Ga gezellig met collega's of zakenpartners op stap met een professionele stadsgids tijdens ons Walking Dinner en bezoek drie voortreffelijke restaurants pal in het centrum van ons geliefde Mokum. Na elke gang loopt u weer lekker door naar de volgende culinaire verrassing.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Bedrijfsuitje Amsterdam
U organiseert uw bedrijfsuitje in Amsterdam het liefst inclusief wat leuke uitdagingen en met gegarandeerde teambuilding? Dan is de Empire City Tablet Game van Mokum Events zeker het event voor u! Laat de harten van uw collega's sneller kloppen. Dit uitdagende bedrijfsevenement is al jaren één van onze meest populaire uitjes voor collega's en zakenpartners, en niet zonder reden. Ook bij dit spel staat het halen van TARGETS voorop maar net op een andere manier dan u misschien gewend bent!
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Moorddiner Bedrijfsuitje in Amsterdam
Maak van uw zakelijke event of bedrijfsuitje een spannende uitdaging met het populaire moorddiner in Amsterdam! Treed in de voetsporen van bekende rechercheurs en los een moordzaak op in het centrum van Amsterdam. Ontdek de moordenaar tussen uw collega's en probeer hem of haar uit de tent te lokken met slimme vragen. Eindelijk ontdekt u wie van uw collega's over de noodzakelijke analytische skills bezit om deze uitdaging tot een goed einde te brengen.
Vanaf 6 personen
4 uur
Favoriet
Jordanese Smartlappentour Bedrijfsuitje in Amsterdam
De Jordanese Smartlappentour van Mokum Events in Amsterdam is één van onze meest populaire bedrijfsuitjes, niet zo gek natuurlijk want tijdens dit evenement maken u en uw collega's kennis met de echte Jordanese zangcultuur en de typische gezelligheid die sinds Johnny Jordaan nooit meer is weggeweest!  Dit bedrijfsevenement zorgt ervoor dat zelfs de meest verlegen types onder u van hun hart geen moordkuil meer maken.
Vanaf 15 personen
5.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Game Bedrijfsuitje Amsterdam
De Crime City Tablet game van Mokum Events in Amsterdam is het ultieme evenement voor een uitdagend en origineel bedrijfsuitje met collega's. Teambuilding komt tot stand door samen hele andere dingen te ondernemen dan dat u gewend bent. Als straatbende trekt u de binnenstad in met tablets om zoveel mogelijk buit binnen te halen.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game Bedrijfsuitje in Amsterdam
Een uitdagend bedrijfsuitje vol spanning en avontuur, dat is in essentie wat Mokum Events u en uw collega's tijdens dit leuke spel biedt. De politie van Amsterdam is op zoek naar een sinistere moordenaar en het moordwapen zwerft ook nog ergens rond. In teams gaat u op zoek naar de Jack The Ripper van Mokum. U gebruikt moderne technologie om u plaats te bepalen en om hints en aanwijzingen te vinden.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Bedrijfsuitje in Amsterdam
Komt het echte persoonlijke gesprek op kantoor er echt niet van? Zit er altijd net even teveel ruis in de communicatie als u net even door wilt vragen? Met het Ranking The Stars bedrijfsuitje van Mokum Events leren uw collega's elkaar pas echt goed kennen! Hier en daar worden wat ludieke geheimen onthult en komt u tot de ontdekking dat iedereen zo zijn eigen strapatsen heeft. Het is het ideale bedrijfsevenement om eens gezellig tot elkaar te komen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam
Even 's-avonds op stap met collega's en partners in het gezellige centrum van Amsterdam? Mokum Events biedt u een oergezellig bedrijfsevenement om het kantoor op feestelijke wijze te ontvluchten. Tijdens dit Ik Hou van Holland Dinerspel gaat u, aan de hand van muziekfragmenten en ludieke vragen van onze quizmaster, uw kennis over BN-ers en Nederlandse artiesten eens goed testen. Tussendoor serveren wij tevens een voortreffelijk 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Sloepen Rally in Amsterdam
Mokum Events heeft een spannende Sloepen Rally door de grachten van Amsterdam. In deze speurtocht beweegt u zich voort in een elektrische fluisterboot.
Vanaf 12 personen
3.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam Dinerspel
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het sfeervolle centrum van Amsterdam. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam
Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Amsterdam toe. Wij van Mokum Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars spel in Amsterdam
Een fantastisch spel in Amsterdam beleven? Speel Ranking the Stars van Mokum Events, met onze eigen 'Paul de Leeuw' als doldwaze quizmaster.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Amsterdam
In het Ranking the Stars Diner van Mokum Events gaat u in Amsterdam uw vrienden of collega's eens goed onderzoeken op de meest interessante geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Floating & Walking Dinner in Amsterdam
Mokum Events heeft verschillende 'keukens' in Amsterdam, bij het Floating & Walking Dinner: Soup à la l’oignon? Hollandse boerenkool? Costata ai funghi?
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Amsterdam
Afwisselend uitje in Amsterdam? Bij de 'Lunch - Empire City Tablet game - Borrel' van Mokum Events starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Borrelsloep in Amsterdam
Schuitje varen, theetje drinken? Varen okee, maar theetje drinken? Op de Borrelsloep in Amsterdam drinkt u vast liever een biertje, borreltje, of rosé!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Borrelboot in Amsterdam
Voor de borrelcruise stapt u bij Mokum Events' Borrelboot aan boord, voor een gezellige borrelvaart door Amsterdam en de mooiste plekjes van Mokum.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet
Jordanese Smartlappentour in Amsterdam
Om u mentaal voor te bereiden op deze middag met de Jordanese Smartlappentour neemt Mokum Events u eerst mee uitgebreid te lunchen in hartje Amsterdam.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Strijd op de Wallen – Diner – After Dinner Cruise in Amsterdam
Dit arrangement begint met de spannende puzzeltocht Strijd op de Wallen in Amsterdam. De geleider van Mokum Events maakt teams van uw groep.
Vanaf 20 personen
6.0 uur
Favoriet
Amsterdamse Avond
Midden in de Jordaan wordt u voor een Amsterdamse Avond welkom geheten door Nelis en Leentje; u weet wel, van dat leuke Jordanese restaurantje!
Vanaf 30 personen
3.5 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef in Amsterdam?
Wordt u de nieuwe Meesterchef van Amsterdam? Ontdek nu wie binnen uw gezelschap de beste chefs zijn, met deze culinaire workshop van Mokums Events! Zo weet u in het vervolg bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Jazz Borrelcruise met Diner in Amsterdam
Swingende muziek, lekker wijntje en het mooiste uitzicht. Dat alles maakt u mee tijdens de Jazz Borrelcruise op de Jazzboot van Mokum Events in Amsterdam.
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
Empire City Brunch Tablet Game in Amsterdam
Maak in Amsterdam kennis met de Monopoly Brunch Tablet Game van Mokum Events: een hypermodern, virtueel GPS spel, mét een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunchvaart & Speurtocht in Artis in Amsterdam
Mokum Events neemt u in de Lunchvaart & Speurtocht in Artis eerst mee voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam, naar de Singel en de Wallen.
Vanaf 20 personen
4.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Amsterdam
Bij Mokum Events boekt u nu het leukste groepsuitje. De meesten kennen het wel, Kolonisten van Catan, het bordspel. Wij hebben het voor uitgewerkt naar een ‘real life’ City Game in Amsterdam. In het centrum van Amsterdam gaat u hard aan de slag om jullie eigen Amsterdamse kolonie op te bouwen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Zeskamp in het Amsterdamse Bos
Stel nu uw eigen Zeskamp in het Amsterdamse Bos samen. Mokum Events geeft u een ruime keuze uit verschillende bijzondere spelactiviteiten.  
Vanaf 20 personen
3.0 uur
Favoriet
Feestavond in de Jordaan
Mokum Events neemt u op deze Feestavond mee naar de Jordaan in Amsterdam en laten u proeven van de ouderwetse Mokumse gezelligheid en specialiteiten.
Vanaf 35 personen
4.0 uur
Favoriet

Mokum Events: het bureau voor bedrijfsuitjes in Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam is eigenlijk altijd geslaagd. Of zijn we nu een beetje té chauvinistisch? Hoe dan ook: het is niet voor niets dat jaarlijks duizenden bedrijven uit heel Nederland hun personeel of relaties trakteren op een bedrijfsuitje Amsterdam. Want sommige uitjes zijn nu eenmaal echt alleen maar mogelijk in onze hoofdstad. Zegt u nou zelf: kiekjes schieten op de Wallen, een smartlappentour door de Jordaan, een heuse 'Geef mij maar Amsterdam' quiz of heerlijk ronddobberen door de mooiste Amsterdamse grachten… dat kan toch alleen in Amsterdam?

Zeg je ‘personeelsuitjes Amsterdam’, dan zeg je Mokum Events

Heel veel van de bedrijfsuitjes in Amsterdam worden geboekt bij Mokum Events – en daar zijn we natuurlijk trots op. Met een aanbod van ruim 175 bedrijfsuitjes in Amsterdam zijn we een van de grootste organisatoren op dat gebied. We doen dan ook onze uiterste best om u steeds te blijven verrassen met nieuwe manieren om de medewerkers of klanten van uw bedrijf een geweldige dag of avond in Amsterdam te bezorgen.