Kies uit 45 dagarrangementen in Amsterdam

Kies uit tientallen volledig verzorgde dagarrangementen van Mokum Events in Amsterdam. Gezellige en avontuurlijke dagarrangementen zodat u de stad goed leert kennen. Van de Kriskras OV speurtocht tot de echte Jordanese rondleidingen, inclusief bezoekjes aan donkerbruine Amsterdamse kroegen. Bij Mokum Events verzorgen wij uw groepsuitje in Amsterdam van aankomst tot afscheid, van een oergezellig middagprogramma tot een volledig uitgebalanceerd dagprogramma voor uw bedrijfsuitje. Al onze dagarrangementen kunt u geheel volgens uw eigen wensen samenstellen. Selecteer hieronder het dagarrangement dat goed aansluit bij uw dagje Amsterdam.

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Empire City Brunch Tablet Game in Amsterdam
Maak in Amsterdam kennis met de Monopoly Brunch Tablet Game van Mokum Events: een hypermodern, virtueel GPS spel, mét een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunchspel in Amsterdam
Wilt u het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam beleven? Mokum Events biedt het leukste detective verhaal voor u en uw vrienden en collega's. Tijdens deze bloedstollende combinatie van lunch en spel wordt u aangesteld als recherche team en gaan jullie Amsterdam doorkruisen in een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Amsterdam
Afwisselend uitje in Amsterdam? Bij de 'Lunch - Empire City Tablet game - Borrel' van Mokum Events starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Crime City Tablet Brunch Game in Amsterdam
Maak in Amsterdam kennis met de crime city brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen brunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Crime City Tablet – Borrel in Amsterdam
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Crime City Tablet game - Borrel' van Mokum Events in Amsterdam starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Knallen op de Wallen met Lunch en Barre(n)tocht in Amsterdam
Knallen op de wallen van Amsterdam met Mokum Events? Dat is kiekjes schieten, fotograferen. Dat klinkt wel leuker dan 'fotograferen in de Rosse Buurt, toch?
Vanaf 10 personen
6.0 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Lunch in Amsterdam
De Ik hou van Holland Lunch is een quiz, maar dan beter. Bekend van tv, maar dus ook te spelen bij Mokum Events in Amsterdam, inclusief fantastische lunch.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunchspel in Amsterdam
Het ‘Wie is de Rat Lunchspel’ van Mokum Events is een eersteklas lunch en een vermakelijk en spannend spel met twee teams, in het centrum van Amsterdam.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Pijp Promenade – Lunch – Heineken Experience in Amsterdam
Mokum Events neemt u eerst mee door één van de mooiste stadsdelen van Amsterdam, de Pijp Promenade. Dankzij met onze gids komt u van alles te weten.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Verborgen Stad – Lunch – Onder de Mokummers in Amsterdam
Kom aan boord van Mokum Events smalle grachtenboot en vaar eerst met ons mee door de nauwste waterwegen van Amsterdam en ontdek De Verborgen Stad.
Vanaf 15 personen
7.5 uur
Favoriet
Jordanese Smartlappentour in Amsterdam
Om u mentaal voor te bereiden op deze middag met de Jordanese Smartlappentour neemt Mokum Events u eerst mee uitgebreid te lunchen in hartje Amsterdam.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Mokum’s Scooter Rally in Amsterdam
Een spectaculaire Scooter Rally van Mokum Events, in druk Amsterdam, de stad die altijd afgezet is met werkzaamheden en wachtende mensen bij tramhaltes.
Vanaf 8 personen
3.5 uur
Favoriet
Moordlunch in Amsterdam
Een heerlijke lunch van Mokum Events in de binnenstad van Amsterdam, met als inzet het oplossen van een gruwelijke moord. Letterlijk een Moordlunch dus.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Lunch spel in Amsterdam
Beleef Mokum Events’ Crazy Lunch spel. Heerlijke restaurants en gekke opdrachten in Amsterdam, met drie gangen in verschillende toprestaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wallentour met Lunch en GPS-tocht in de Jordaan
U wandelt met Mokum Events' gids in de Wallentour met Lunch en GPS-tocht gezellig langs de ramen waarachter prachtige dames wachten op hun klanten.
Vanaf 10 personen
6.5 uur
Favoriet
Walking Brunch met gids in Amsterdam
Kent u Mokum Events' Walking Dinner? Bijna nog leuker is de Walking Brunch! Met uw gids heerlijk wandelen en brunchen langs de grachten van Amsterdam.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
De kriskras OV Speurtocht door Amsterdam
Wilt u zoveel mogelijk Amsterdamse trekpleisters bekijken? Met de 'Kriskras OV Speurtocht' van Mokum Events komt u langs vrijwel alle hotspots van de stad.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars lunch in Amsterdam
In de Ranking the Stars Lunch van Mokum Events in Amsterdam is het smullen geblazen én leert u uw collega's of vrienden op een hele andere manier kennen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik hou van Mokum arrangement in Amsterdam
Het complete groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in hartje Amsterdam? Tijdens dit complete Ik hou van Holland arrangement van Mokum Events in Amsterdam gaan we uw kennis van ons land op een vrolijke en knotsgekke manier testen.  
Vanaf 15 personen
8 uur
Favoriet
Ladies Only Vrijgezellenfeest in Amsterdam
Het Ladies Only vrijgezellenfeest in Amsterdam van Mokum Events maakt van jullie vrijgezellenuitje of groepsarrangement één groot feest. Samen met alle vriendinnen en de aanstaande bruid even gezellig gek doen, dat moet kunnen!
Vanaf 12 personen
5 uur
Favoriet