Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdam Light Festival Winter Walk

Details over dit uitje

Behoefte aan een unieke, winterse rondleiding door onze hoofdstad? Dan is deze rondleiding tijdens het Amsterdam Light Festival u op het lijf geschreven!

De zevende editie van het Amsterdam Light Festival vindt dit jaar plaats van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019. Ook dit jaar staan de ervaren gidsen van Mokum Events klaar om u mee te nemen tijdens dit winterse lichtkunstfestival. Gedurende dit unieke festival verlichten ruim 30 kunstwerken en installaties van (internationale) kunstenaars, ontwerpers en
architecten de binnenstad van Amsterdam.

Jaarlijks werpt het festival letterlijk en figuurlijk een uniek licht op de stad. Dit jaar hebben de kunstenaars zich laten inspireren door het thema ‘The Medium is the Message’. Een uitspraak van de beroemde Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen staan in deze editie centraal.

De kunstwerken zijn tjidens de festivalperiode dagelijks van 17.00 tot 23.00 uur verlicht.

Beleef dit unieke festival met uw eigen gids van Mokum Events!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe deze tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan