Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Amsterdam

Details over dit uitje
Crazy Dinner Game Mokum Events Amsterdam

Neem plaats aan de tafels van Mokum Events' Crazy Dinner Game. U dineert in drie restaurants en speelt ondertussen een hilarisch spel in hartje Amsterdam.

Wat gaan we doen?

U wordt door een van Mokum Events ervaren begeleiders onthaald in het centrum van Amsterdam. Hier wordt uw gezelschap verdeeld in een aantal teams, dat met en tegen elkaar zal strijden.

U krijgt een videocamera waarmee u de opdrachten mee dient vast te leggen. Het enige dat we kunnen vertellen, is dat de opdrachten voor veel hilariteit zullen zorgen en dat u ze per telefoon doorkrijgt...

Ook zullen we de locaties waar u dineert per telefoon aan u doorgeven. In ieder restaurant zult u aan tafel worden uitgenodigd en een van de dinergangen voorgezet krijgen.

Als het diner is afgesloten met een verrukkelijk dessert en de tafels zijn afgeruimd, zal bekend worden gemaakt welk team de grote Mokum’s Crazy 88 Dinner Game Hoofdprijs in de wacht zal slepen!

Uiteraard krijgt u de door u zelf gemaakte video thuisgestuurd als blijvende herinnering aan deze bijzondere avond!

Onze Crazy Dinners vinden plaats in 2 verschillende gebieden: het ene gebied is het bekende, populaire, beetje frivole Mokum (De oude binnenstad) en het andere laat u meer de serieuze, mooie historische kant van Amsterdam zien (De Jordaan en de Grachtengordel).

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan