Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Verborgen Stad – Lunch – Onder de Mokummers in Amsterdam

Details over dit uitje
Verborgen Stad Lunch Onder De Mokumers Tour Mokum Events Amsterdam

Kom aan boord van Mokum Events smalle grachtenboot en vaar eerst met ons mee door de nauwste waterwegen van Amsterdam en ontdek De Verborgen Stad.

10.30 – 12.30 De Verborgen Stad rondvaart

Beleef deze pittoreske rondvaart met een kundige gids, die u van alles gaat vertellen over de oude restanten van het Middeleeuwse Mokum. De oude kerken, de statige panden en het Mokumse publiek vormen de perfecte achtergrond voor deze bijzondere vertelling op het water!

Natuurlijk is niet alles vanaf het water te bekijken en zullen we de boot moeten verlaten om niets te missen. Wij willen u echt niets onthouden van de verborgen stukjes Amsterdam, daarom zullen we het tweede gedeelte van de tour te voet afleggen, om ook de plekken aan te doen waar het bootje niet kan komen.

12.45 – 13.45 Lunch

Varen maakt hongerig! We zorgen er dan ook voor dat u in een goed restaurant van de lunch kan genieten en dat u weer volledig bijgetankt aan het volgende onderdeel kan beginnen.

14.00 – 17.00 Onder de Mokummers

U gaat in groepen van 5 tot 8 personen de Mokummers beter leren kennen. U moet diverse opdrachten zien te vervullen met de hulp van de excentrieke bewoners van Mokum. We geven u alvast wat woorden mee om u aangenaam te laten verpozen met Tante Sjaan en Ome Koos.

Als klap op de vuurpijl kunt u na afloop altijd nog even een ‘pikketanussie’ nemen op de hoek bij Blonde Sien en Zwarte Ger!

Inclusief:
  • Privé gids
  • Privé boot
  • 2 drankjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan