Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating Comedy Show in Amsterdam

Details over dit uitje
Floating Comedy Show Boottocht Rondvaart Mokum Events Amsterdam

Een rondvaart door Amsterdam inclusief top-entertainment: bekende comedians gaan in een 'Floating Comedy Show' uw groep in hogere sferen brengen.

U gaat genieten van het beste wat Amsterdam te bieden heeft op dit gebied en maakt u gebruik van de lekkere Hollandse bar. Een hapje en een drankje erbij en het feest is compleet!

Onze comedians brengen gegarandeerd geen flauwe grappen of oude matrozenmoppen ter sprake!

Ondertussen vaart de kapitein over de mooiste grachten en lacht hij gewoon lekker mee! Puur dobberend topentertainment van het hoogste niveau dus, waarbij af en toe een uitstapje wordt gemaakt naar de pure Mokumse humor, met het welbekende accent en de snelle kwinkslag!

Heerlijk varen en lachen tegelijk! Altijd goed om alle humeuren en temperamenten dusdanig op te kalefateren zodat u er weer een beetje tegen kan! Reserveer de Floating Comedy Show en stap geheel mentaal verfrist op de kade!

Inclusief
  • Professionele comedian
  • Privé boot
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan