Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop HAKA in Amsterdam

Details over dit uitje
haka workshop

Bedenk dat er bij deze leuke Workshop HAKA van Mokum Events in Amsterdam behoorlijk fysieke actie is. Het gaat hier om een bijzondere vorm van expressie.

Bent u ook zo'n man, slachtoffer van de geëmancipeerde vrouw? En bent u het helemaal zat in haar schaduw te moeten staan?

Verlangt u er naar weer in uw oerkracht te komen en zo weer de onweerstaanbare Tarzan uit te kunnen hangen? Dan kunt u deze HAKA workshop boeken! Maar LET OP: dit is geen therapiegroep.

Heeft u gewoon zin om met vrienden of collega's even lekker een uurtje te lachen, te gieren, te brullen en sportief bezig te zijn? Dan is dit de workshop voor u! Geen diepgaande processen, transformaties of loslaat sessies. Nee joh, daar is dit uurtje HAKA vermaak veel te grappig voor.

Wat u wel kunt verwachten? De basis van de ceremoniële HAKA dansen stamt af van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Eén van de bekendste haka's is de Ka Mate, die al jarenlang door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam - de All Blacks - voor het begin van iedere wedstrijd wordt uitgevoerd. Wedden dat u ineens anders naar de echte man zult gaan kijken?

Deze Workshop HAKA vol energie gaat verder dan tjakka!!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan