Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van de Kerst Quiz & Erwtensoepboot in Amsterdam

Details over dit uitje

Tijdens de Kerst wordt het deze winter echt genieten bij Mokum Events! Als u nu toch al een groepsuitje of bedrijfsuite wilt organiseren, denk dan eens aan ons oergezellige Ik Hou van Kerst Quiz & Erwtensoepboot arrangement. Het is een volledig programma vol gezelligheid en ontspanning. Er moet vooral veel gelachen worden en dat is tijdens deze versie van Ik Hou van de Kerst geen enkel probleem.

Net zoals op Tv, beschikken wij over een enthousiaste spelleider die ‘Ik Hou van Kerst’ in geuren en kleuren aan elkaar babbelt. Diverse spelronden passeren de revue op deze gezellige locatie, waar het decor speciaal voor deze dag vakkundig is ingericht. meisjes tegen de jongens? Kan zo geregeld worden! Diverse quizronden, muziekfragmenten en andere leuke spelelementen vormen tijdens dit eerste deel van uw programma een ideaal groepsfestijn om goed in de kerststemming te komen. Wat weet u over Kerst, de gebruiken van weleer, waar zijn ze van afkomstig, wie is die man met die rode puntmuts nou eigenlijk?

Na afloop van de spelshow stapt u in onze comfortabele Erwtensoepboot voor een rondje lekker dobberen door de Amsterdams grachten. Voorzien van een bockbiertje, glühwein en verse erwtensoep is deze rondvaart dé manier om de stad vanaf het water te bekijken. Uiteraard wordt tijdens deze rondvaart het winnende quizteam bekend gemaakt.

Meer weten of heeft u speciale wensen? Neem contact op met onze medewerkers en maak van uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Amsterdam een sfeervolle en feestelijke dag!

Inclusief:
  • Gezellige Quiz met enthousiaste quizmaster
  • Rondvaart Erwtensoepboot op een verwarmde boot!
  • Erwtensoep, roggebrood en gluhwein aan boord
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige omgeving waar u doorheen vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan