Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Lunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Lunch Mokum Events Amsterdam

De Ik hou van Holland Lunch is een quiz, maar dan beter. Bekend van tv, maar dus ook te spelen bij Mokum Events in Amsterdam, inclusief fantastische lunch.

Met het hele gezelschap gezellig de leukste muziekvragen beantwoorden, de echte weetjes over ons kleine kikkerlandje proberen te raden en nog veel meer!

Het zijn niet de normale vragen die u tijdens deze Ik hou van Holland Lunch’ krijgt voorgeschoteld! Ludiek en soms onthullende, maar vooral ook informatieve feiten over het wel en wee van Nederlandse artiesten en BN-ers, het sexuele gedrag van de gemiddelde loodgieter afgewisseld met opzwepende muziekfragmenten, alles komt u te weten door de diverse spelronden te spelen.

Ondertussen geniet u van een sublieme 3-gangen lunch en smult u er lekker op los. Natuurlijk hebben we ook diverse petjes, oranje sjaaltjes en andere attributen voor u in de aanbieding.

En als klap op de vuurpijl ontvangt het winnende team van ons de enige echte 'Ik hou van Holland’ hoofdprijs!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan