Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mokum’s Inburgeringscursus in Amsterdam

Details over dit uitje
Inburgeringscursus Jordaanwandeling Cursus Plat Amsterdams Mokum Events Amsterdam

De unieke 'Inburgeringscursus' (met een knipoog) van Mokum Events zorgt er voor dat u zich een klein beetje als échte Mokumer zult voelen in Amsterdam.

En dan benadrukken we 'een klein beetje', want echte Amsterdammers komen uiteraard uit het échte Amsterdam… dat kunnen wij niet voor u veranderen…

Maar wat wij hopelijk wél kunnen, is u een beetje laten praten, zingen en natuurlijk mopperen als een echte Amsterdammer!

Zingen als Johnny Jordaan, praten als Johan Cruijff en mopperen als vrijwel iedere ras-Mokumer op het weer, de regering of de te slappe koffie…

14.00 - 15.30 Jordaanwandeling

We beginnen deze cursus met een stadswandeling door de mooiste volkswijk van Nederland; de Jordaan. Daar snuift u een stukje historie op en leert u iets van de achtergronden van het wel en wee van de Jordanees.

15.30 - 17.00 Cursus plat Amsterdams

Vervolgens duiken we met z’n allen een echt oud Amsterdams café in, waar we uiteraard eerst iets drinken en aansluitend een spoedcursus Mokums gaan volgen.

Hoe bestel ik een drankje, wat zeg ik tegen een bloedmooie vrijgezelle Amsterdamse schone (m/v) en hoe wijs ik een Amerikaanse toerist de verkeerde weg?

17.00 - 18.00 Smartlappen zingen

Na deze spoed taalcursus gaan we in het Mokums meezingen met een aantal authentieke Amsterdamse smartlappen, op de klanken die de Mokum Events accordeonist uit zijn instrument tovert.

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Jordanees café
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan