Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game in Amsterdam

Details over dit uitje

Bij Mokum Events boekt u nu het leukste groepsuitje. De meesten kennen het wel, Kolonisten van Catan, het bordspel. Wij hebben het voor u uitgewerkt naar een ‘real life’ City Game in Amsterdam. In het centrum van Amsterdam gaat u hard aan de slag om jullie eigen Amsterdamse kolonie op te bouwen.

Jullie gaan in teams de strijd tegen elkaar aan. Met behulp van Tablets gaan jullie grondstoffen verzamelen, gebieden in Amsterdam plunderen, ridderkaarten kopen en ontwikkelingskaarten spelen.

Tussen de spelrondes door gaan jullie pauzeren in drie verschillende restaurants in het Amsterdamse centrum en geniet u van een driegangen diner. Dit groepsuitje is de ultieme combinatie van heerlijk dineren en een ludiek teambuildingsspel.

Na het voorgerecht gaat u op pad en let op! Grondstoffen zijn niet onuitputtelijk dus jullie moeten de andere teams proberen voor te zijn. In het laatste restaurant word de winnaar feestelijk gehuldigd en ontvangt deze de Kolonisten van Catan hoofdprijs.

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan