Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lasergamen – BBQ – Bowlen in Amsterdam

Details over dit uitje

Het Lasergamen – BBQ – Bowlen arrangement van Mokum Events is hét ultieme vrijgezellenfeest of vriendenuitje Amsterdam! Voel je testosteron/adrenalinegehalte omhoogschieten tijdens deze leuke activiteiten terwijl je achtereenvolgend gaat barbecueën, een balletje gooit op de bowlingbaan en je vrienden verslaat bij een potje lasergamen. Laat het regelen maar aan ons over, dan kan jij lekker genieten van dit tot in de puntjes verzorgde uitje!

18.30 – 18.45 Lasergamen

We beginnen deze enerverende dag met een spannend potje lasergamen bij de grootste en meest spectaculaire lasergame arena van Amsterdam. Kruip, tijger, duik en ren jezelf een weg door de arena en probeer zoveel mogelijk van je vrienden te raken!

19.00 – 21.00 Barbecue

Na het intensieve potje lasergamen is het tijd voor een goede maaltijd! Vandaag ben jij de chef en braad je jouw vlees en vis op je eigen grill. Er is keuze uit een ruim assortiment vlees, vis, sauzen, salades en side-dishes. En wat nou als het typisch Nederlands weer is? No problemo; bij Mokum Events barbecueën we binnen!

21.00 – 22.00 Bowlen

Tot slot gaan jullie met z’n allen een balletje gooien op de bowlingbaan onder het genot van een drankje en een bittergarnituur. De bowlingbanen zijn compleet wit en verlicht met hypermoderne LED lampjes. Dit zorgt gegarandeerd voor een gezellige feest sfeer! Bekijk ook onze andere activiteiten Amsterdam.

Programma-indicatie:

18:30 - 18:45 Lasergamen
19:00 - 21:00 Barbecueën
21:00 - 22:00 Bowlen

Inclusief:
  • 1 uur bowlen
  • 1 potje lasergamen
  • Barbecue met vlees, vis, salades, sauzen en side dishes
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar
  • Borrelgarnituur tijdens het bowlen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan