checkKies uit 350+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Amsterdam
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Madame Tussauds – Lunch – GPS Fietspuzzeltocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events toont u in Amsterdam bij Madame Tussauds de grootsten der aarde: Mahatma Ghandi, John F. Kennedy, maar ook Michael Jackson, Jennifer Lopez, Brad Pitt, Angelina Jolie en Kylie Minoque ontvangen u graag.

11.00 - 12.30 Madame Tussauds

U dient echter zelf voor de conversatie te zorgen, want al deze beroemdheden staan als wassen beeld in het beroemde Madame Tussauds museum in Mokum.

Ga samen op de foto met Captain Jack Sparrow van Pirates of the Carribean, sla eindelijk je arm om popidool Justin Timberlake of Minister President Balkenende. Allemaal Levensgroot en levensècht!

12.45 - 13.45 Lunch

Na Madame Tussauds nemen we lekker de tijd voor een uitgebreide lunch.

14.00 - 17.00 GPS Fietspuzzeltocht

Als de buikjes zijn gevuld, maken we ons op voor de ongeëvenaarde Mokum Events GPS fietspuzzeltocht! Op de fiets dwars door het prachtige Mokum, zon op je bol en gps-ontvanger in je hand.

Want met behulp van aanwijzingen en coördinaten in het puzzelboekje, de gps-ontvanger en 24 satellieten ergens in de ruimte boven ons zoekt u uw route door Amsterdam.

Denk er om: dit lijkt gemakkelijker dan het is! Ga de uitdaging aan, bepaal je plaats, zoek je doel, los de vragen en opdrachten op en verdwaal niet!

Inclusief:
 • check
  Vip tickets Madame Tussauds
 • check
  Uitgebreide lunch naar keuze
 • check
  Fietsen
 • check
  GPS'en
 • check
  Leuke prijs voor het winnende team
 • check
  1 consumptie
 • check
  Enthousiaste begeleiding
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!