Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Moordlunch Moordspel Mokum Events Amsterdam

Een heerlijke lunch van Mokum Events in de binnenstad van Amsterdam, met als inzet het oplossen van een gruwelijke moord. Letterlijk een Moordlunch dus.

Onder leiding van een speurneus van Mokum Events gaat u samen met uw familie, vrienden of collega’s een moordzaak oplossen.

U krijgt tijdens deze moordlunch allemaal een goed script en de juiste aankleding om de rol van uw leven te spelen.

U helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt gedimd. Bent u de gruwelijk gemene maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien.
Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen in het beruchte Mokum, waar de onderwereld hoognodig moet worden ontmaskerd! De winnaar is diegene die de moordenaar in het cachot krijgt!

Uw moordspel combineren met een fantastische rondvaart of een leuke stadswandeling? Bel met onze medewerkers, zij kunnen uw familie-uitje, vriendenreünie of vrijgezellenfeest nog leuker maken!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan