Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Op pad met een misdaadjournalist

Details over dit uitje

Van legendarische penoze verhalen tot het actuele misdaadnieuws. Onze misdaadjournalist weet alles van de donkere kanten van de stad en is graag bereid de achtergronden bij zijn primeurs met u te delen.

Het is het beroep van de misdaadverslaggever om de complotten achter deze verhalen te ontrafelen, en zo spannend mogelijk te vertellen. Nu doet hij dit niet meer alleen voor de krant of op televisie, maar kunt u zelf met hem mee op pad, om hierover nog veel meer te horen.

Tijdens deze tour maken we een wandeling via de crimineelste straatjes van de binnenstad, naar de tot de verbeelding sprekende plaatsen delict van recente moordzaken, of historische misdaden. Dat gaat van de moord op Magere Josje in de jaren vijftig, tot recente liquidaties in de drugswereld. Van de verstrengelingen van de Heineken-ontvoerders met de Wallen, tot de seriemoordenaar aan de gracht.

Altijd al eens willen weten wat er op de Wallen echt speelt? Dan is dit uw kans!

Inclusief:
  • Een ervaren misdaadverslaggever
  • Actueel misdaadnieuws
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan