Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Amsterdam

Details over dit uitje

Reserveer het spannendste vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam van dit moment, de Pain Game van Mokum Events. Wij nemen jullie mee voor een paar uur gratis aanmaak van adrenaline, zeer uitdagende opdrachten en de bijbehorende lekkere rillingen. Natuurlijk, dit thema is bekend van Tv, maar misschien hoef je niet met je hoofd in een krokodil te kruipen...misschien is er iets te bedenken dat nog spannender is?

De Pain Game is niet alleen 'Pain', het is vooral lachen, gieren, brullen. We ontvangen jullie op een mooie locatie in Amsterdam. Bij aanvang wordt jullie groep verdeeld in verschillende teams. Elk team moet een aantal vragen beantwoorden en als jullie deze drie keer fout hebben beantwoord dan staat er een 'pijnlijke' uitdaging op het programma. Misschien komt de elektrische vliegenmepper te voorschijn, moet je een echte 'leather girl' tongen of iets mysterieus eten of drinken. No pain, no gain.....

Tussendoor geven we jullie heus wel even de tijd om een drankje te bestellen aan de bar, maar daarna gaan we snel door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard!

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam! Even ontspannen bijkomen? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan