Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sexy Speurtocht over de Wallen in Amsterdam

Details over dit uitje
Sexy Speurtocht Wallen Mokum Events Amsterdam

Beleef de meest Sexy Speurtocht van Mokum Events over de Wallen in Amsterdam. Het uitje voor collega’s en
vrienden die de leukste wandeling willen maken.

Waar teambuilding, fun en entertainment uiteraard voorop staan! Maak van je vrijgezellenfeest een avontuur en val de ene ‘hete’ verrassing in de andere.

Je beantwoordt tijdens deze sexy speurtocht over de wallen allerlei ludieke vragen over bijvoorbeeld het Sexmuseum, de Condomerie of de Bananenbar.

Natuurlijk kan je aan je blozende vrienden zien of ze bestand zijn tegen al die uitnodigende etalages. Je maakt ook foto’s van diverse erotische taferelen of een plaats delict, waar in lang vervlogen tijden diverse ongure types vakkundig zijn omgelegd.

Je gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, waarna jullie op pad gaan! Een gids is niet aanwezig dus je zult zelf de opdrachten moeten zien uit te voeren!

Los alle vragen op tijd op, kom alles te weten over ‘de fameuze Cockring’ (om maar eens wat te noemen) en kom op tijd weer aan bij de finish waar de Mokum Events hoofdprijs op jullie staat te wachten.

Natuurlijk worden de gemaakte foto’s van alle opdrachten meegenomen in de beoordeling!

Inclusief:
  • Hoofdprijs voor het winnende team
  • Uitgebreide speurtocht
  • Vragenboekje
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Te boeken op elk gewenst tijdstip

We kunnen deze Sexy Speurtocht nog spannender maken! Voor elk vrijgezellenfeest hebben wij nog wel een paar ludieke ideeën onder de pet! Een Rondleiding over de wallen of een rondvaart inclusief? Bel of mail ons en maak van jouw uitje een avontuur om nooit meer te vergeten!

Komt je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan