Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Amsterdam

Details over dit uitje
Stand-Up Comedy Diner Mokum Events Amsterdam

Grappen, grollen en dijenkletsers van een professionele stand-up comedian, bij een heerlijk Stand-Up Comedy Diner op een locatie in Amsterdam naar keuze.

Wij hebben voor u in een handomdraai een overheerlijk menu klaar staan, waar u de vingers bij af gaat likken.

Tussen de gangen door luistert u naar de grappen, grollen en dijenkletsers van een professionele stand-up comedian uit de Nederlandse comedy-scene en zult u uw best moeten doen om het niet uit te proesten van het lachen en zodoende uw lekkere wijntje verprutst!

Het is een heerlijk avondarrangement vol afleiding, verwennerij en buikschuddende verhalen. Uiteraard voorzien van improvisaties en scherp commentaar op het dagelijkse leven.

Uitstekend geschikt voor een ontspannen familie-uitje of een uitstapje met vrienden en vriendinnen! Vertel uw wensen aan onze eigen hilarische medewerkers. Overal valt een mouw aan te passen.

Veel plezier en tot ziens in het door u uitgekozen toprestaurant!

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele comedian
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan