Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steppen in Amsterdam

Details over dit uitje
Steppen Steptocht Kickbike Tour Mokum Events Amsterdam

Een begeleide Steptocht door Amsterdam van Mokum Events van twee uur lang, inclusief een korte kroegstop en met veel bekende Amsterdamse plekken.

Wellicht kent u het steppen alleen maar uit de fitnessruimte, waar u wekelijks uzelf in het zweet werkt om overtollige pondjes kwijt te raken.

Wel zweten, maar na twintig minuten nog geen meter opgeschoten!

Mokum Events biedt u in Amsterdam de mogelijkheid om, onder begeleiding van uw enthousiaste gids, het gevoel van het èchte steppen weer te ervaren en tegelijkertijd de mooiste stad van Europa te ontdekken.

Tijdens het steppen in Amsterdam zijn de drankjes voor eigen rekening, of kunnen meegenomen worden in de tourprijs.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk uw begeleide steptour zelf uit te stippelen in samenwerking met Mokum Events.

De tocht doet veel bekende Amsterdamse plekken aan, zoals het Museumplein, diverse grachten, de Magere brug, de Stopera, de Zeedijk, de Wallen, de Dam, de Jordaan en het officieuze Johnny Jordaanplein.

Inclusief:
  • Steps
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers tijdens het steppen in Amsterdam? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan