Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner in Amsterdam

Details over dit uitje
Strip Diner Striptease Mokum Events Amsterdam

Spectaculaire dinnershow? Het kan én nog met bloot ook! Mokum Events presenteert het Strip Diner, een uniek uitje voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Na een overheerlijk 3 gangen diner komt er een frisse meid of gozer de boel op stelten zetten in een Striptease! Eentje die genetisch goed geslaagd is, zeg maar!

Bloot, het moet gezegd worden, is helemaal niet erg! Zeker niet als u wat stoom wilt afblazen na deze gezellige en culinaire drie gangen maaltijd. Het zorgt voor enige sensatie en blosjes op de wangen!

Na het diner komt er een dusdanige stoot binnen, dat naar het plafond staren geen optie meer is. Met een verleidelijke striptease wordt deze avond in stijl afgesloten!

Prima geschikt voor een bachelor bash, een vrij gezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid of die hormonaal in de war zijn!

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot van een Stripper (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze andere vrijgezellenfeesten.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan